DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo najslađe komade keramičkog posuđa s decentnim detaljima koji su nas osvojili na prvu!

Moderan, chic dizajn s potpisom domaćih kreativki! 
Unikatni komadi keramičkog posuđa mnogo su više od običnog posuđa koje svakodnevno, bez pretjeranog razmišljanja, koristimo u našim kuhinjama. To je posebice došlo do izražaja u posljednjih nekoliko godina, otkako je i na domaćoj sceni buknuo ogroman broj domaćih kreativaca koji izrađuju prava mala umjetnička djela, a koji su keramičko posuđe pretvorili u funkcionalnu dekoraciju koju pomno izabiremo i kombiniramo u naš prostor…

Ovoga puta za oko nam je zapela preslatka, pomalo ženstvena kolekcija mladog, kreativnog dua, u čije smo se unikatne komade zaljubili na prvi pogled. Iako se radi o vrlo jednostavnom dizajnu s upečatljivim, francuskim chicom, vlasnice ove preslatke radnje upravo tim malenim, upečatljivim detaljima kao što su jednostavni citati, ljubavne poruke ili pak minijaturni motivi, stvaraju prekrasne kolekcije koje ćete odmah poželjeti uvrstiti na svoje police. Trenutno ćete u ponudi “Annika” studija pronaći prvenstveno šalice s raznim motivima, a sasvim smo sigurni kako će vas jednako oduševiti i ovaj moderni “kuhinjski set” s porukom koji je ujedno i sjajna ideja za poklon za dragu osobu za nadolazeće blagdane! 
 
Ono što nam se posebno svidjelo jest “Tutti frutti” kolekcija šalica koja, iako već na prvi pogled priziva ljeto, krije zaista divne komade šalica s motivima raznovrsnog voća, a koje su idealan izbor za sve nostalgičare koji već sada jedva čekaju nadolazeće ljeto! Cjelokupni asortiman s Annika potpisom potražite na službenoj Instagram stranici na kojoj ujedno možete i naručiti odabrani komad!
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.10.2022. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p