DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo predivne šalice s točkicama u kojima je ispijanje kave pravi užitak!

Predivna keramika koja oduzima dah!

Sigurni smo da će se svi složiti kako su predivni keramički detalji ono nešto što domu daje posebnost i unikatnost. Upravo zato, najviše od svega volimo naići na nove zanimljive keramičke radnje koje nas osvoje svojim zanimljivim dizajnom, preciznom izvedbom i posebnošću. Jedna takva se ovog puta nalazi u susjednoj Bosni i Hercegovini, ali je sjajna vijest što šalice i ostale detalje možete naručiti i u Hrvatsku!

MandalArt by Merima je ime Instagram profila koji je na prvi pogled zaokupio našu pažnju, a koji krije neke od najposebnijih keramičkih detalja koje smo dosad vidjeli. Točnije, riječ je o keramičkom posuđu s naglaskom na šalice koje su toliko divne da nam je poprilično izazovno odabrati one najljepše. Varijante koje definitivno privlače svu pažnju su šalice s točkastim motivima. Naime, ove šalice dolaze u pregršt varijanti pa se tako možete odlučiti za veće ili manje točke, a u ponudi su i prikladni tanjurići. Isto tako, osim točkastih šalica, tu i i one oslikane raznim crtežima i motivima, a činjenica da je baš sve ručni rad, dodatno nas potiče da nešto detaljnije zavirimo u ponudu.

Iako bismo najradije na vlastitoj polici poželjeli sve MandalArt by Merima šalice i tanjuriće, ako ste u potrazi za unikatnim i nadasve drugačijim poklonom dragoj osobi, s ovim keramičkim posuđem jednostavno ne možete pogriješiti, a kako bismo vas potaknuli na kupnju, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita za koje ne sumnjamo da će vas natjerati da se u iste nepovratno zaljubite!

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.04.2021. u 11:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p