DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo prekrasne božićne šalice koje želimo uvrstiti u svoju kolekciju!

Sjajna ideja za unikatni božićni poklon

Prosinac je vrijeme darivanja, ujedno i period kada najviše volimo otkriti neke nove kreativce čije ćemo unikatne radove upakirati u najljepše poklone za drage nam osobe, a možda počastiti i same sebe!

Ovoga puta smo se potpuno zaljubili u preslatku kolekciju božićnih šalica i tanjurića, koju potpisuje maleni brend naziva ''Trebaš tanjur''. Iza samog brenda stoji 22-godišnja studentica Tea Jukić, iz Bosne i Hercegovine, koja gaji veliku ljubav prema keramici i ručnoj izradi posuđa. Preslatke šalice s klasičnim, a ipak modernim božićnim motivima te tanjurići s porukama oduševit će baš svih, a s obzirom na prekrasan dizajn, ovi tanjurići ujedno će i ukrasiti svaku kuhinju te unijeti božićni stih u prostoriju.


Za one koji nisu pretjerano uživljeni u božićni duh, tu su preslatke šalice s porukama, idealne kao poklon za rođendane, godišnjice, useljenja. Važno je napomenuti da je svo posuđe potpuno food-safe, a dok se ne dovrši službena web stranica, možete ih po vrlo povoljnim cijenama kupiti putem Instagrama i Facebooka.

Foto: Instagram
Objavljeno: 06.12.2021. u 07:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p