DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo prekrasne pokrivače koji će vas oduševiti!

Milk & Moss pretvara ručno tkane deke u umjetnička djela!

Bilo da ih koristite u hladnim, zimskim danima, na kampiranjima ili pak tijekom vrućih ljetnih dana na plaži, visokokvalitetne prostirke ili pokrivači predmeti su koji traju vječno! Oni koji cijene ručnu kvalitetu i etičku proizvodnju oduševit će se meksičkom kolekcijom prekrivača i prostirki australskog brenda Milk & Moss.

Milk & Moss kolekcije neprestano uvode novitete u seriju svojih proizvoda ručne izrade; tako, osim pokrivača koji su nas apsolutno osvojili, možete pronaći i razne odjevne predmete poput majica s kapuljačom, ponča ali i visokookvalitetne ruksake, pa čak i jastuke! Ono što je zajedničko svim proizvodima brenda Milk & Moss jest činjenica da su apsolutno svi proizvodi izrađeni ručno u Meksiku, a metode koje se koriste pri kreiranju proizvoda su vrlo tradicionalne tehnike ručnog tkanja koje se prenose kroz generacije. To ujedno znači da ne postoje dva potpuno identična komada s potpisom ovog brenda! Ono što se svakako ističe, osim kvalitete, jest prekrasan dizajn i kombinacija boja u prugama i aztec dijamantnim uzorcima koji su također karakteristični i koje vezujemo uz tradiciju i kulturu starog Meksika!

Stoga, ako želite unijeti dašak Meksika u svoj dom, pronađite svoj omiljeni komad na Milk&Moss webu, a same pokrivače možete također upotrijebiti i u funkciji čiste dekoracije; objesite ih na zidove i nesumnjivo će oživjeti svaki prostor!

Foto: Milk&Moss
Objavljeno: 08.12.2019. u 16:46

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p