DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo prekrasnu drvenu kolibu za odmor iz snova!

Odlična lokacija i uređenje koje obara s nogu!

Sada kada je ‘morski’ godišnji odmor i službeno iza nas, pravo je vrijeme da se vratimo ka pretraživanju svih onih prekrasnih kontinentalnih smješta koji izgledaju kao iz neke bajke. Naime, Gorski kotar, Zagorje, Lika i dr. samo su neki od dijelova Lijepe naše koji pružaju doista impresivan krajolik, ali i smještaj od kojih nam pažnju najviše odvlače drvene kolibe.

Ovog puta pronašli smo baš jednu takvu, čarobnu i posebnu kolibu smještenu u Kupjaku koji se nalazi svega 36 kilometara od grada Rijeke. Predivna drvena koliba, odnosno kuća Roza, pravi je mali raj na zemlji, a dolazi u paketu s vrtom koji uključuje svu potrebu opremu za roštilj, dvije spavaće sobe, kuhinjom i dvije kupaone. Naravno, kuća je u potpunosti opremljenija svim potrebnim dodatcima pa možete biti sigurni da vam na odmoru baš ništa neće nedostajati.

Nama je za oko zapelo predivno uređenje interijera koje je istovremeno toplo, rustikalno i tradicionalno te kao takvo čini idealan harmonijski sklad koji će vaš odmor učiniti još boljim. Isto tako, budući da je koliba Roza smještena na osami, mir i tišina su zagarantirani, a volite li odmor upotpuniti i nekom aktivnošću, u blizini se nalazi pregršt staza za hodanje i istraživanje prirodnih ljepota. Stoga, planirate li uskoro odmor u prirodi, koliba Roza je nepogrješiv odabir, a sve dodatne informacije možete saznati putem sljedećeg linka.

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.09.2021. u 13:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p