DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo preslatke božićne kuglice u koje ćete se zaljubiti na prvu!

Najljepše božićne kuglice s domaćim potpisom

Ako ste i vi jedni od obožavatelja keramičkih radova, posuđa, šalica i svega ostaloga što vam može pasti na pamet, a uz to volite podržati naše male, domaće proizvođače i kreativce, sigurno te već čuli za Riječanku Marinu Marinski koja već godinama oduševljava svojim radovima.

Marinine radove karakteriziraju posebni, pomalo razigrani predmeti pretežito pastelnih boja, inspirirani nostalgijom, uspomenama iz djetinjstva, ali i prirodom. Nakon jesenske kolekcije koju su predstavila prekrasne, dobro poznate šalice u zagasitim, jesenjim bojama, Marina je pripremila i božićne novitete koji su nas oduševili, a koji su sjajna ideja i za unikatni, božićni poklon za dragu osobu.

Nova kolekcija sastoji se od prekrasno dizajniranih božićnih kuglica u pastelnim, nježnim bojama , preslatkim motivima i nezaobilaznim zlatnim detaljima poput točkica koji će vas osvojiti na prvu. Osim kuglica, tu su i tzv. kapi koje dolaze u jednako lijepim bojama i prepoznatljivim motivima koji krase predmete s potpisom Marine Marinski. Svaki ukras možete kupiti pojedinačno, a možete kupiti i pakete koji se sastoje od dva ili tri pojedina ukrasa. Osim toga, ako ste u potrazi za personaliziranim božićnim poklonom, možete na odabranu kuglicu upisati ime ili što drugo po vašoj želji! Više detalja potražite na službenoj web stranici Marinski keramike.

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.12.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p