DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo preslatke šalice koje ćete odmah poželjeti!

Dekorativne i funkcionalne!

Ako ste jedni od onih koji ‘pate’ na lijepo posuđe, onda već sigurno u svojoj kolekciji imate nekoliko vrlo posebnih komada. Nama su ovog puta za oko zapele preslatke šalice brenda Sisi, House of Style koje ste već sigurno zapazili, a koje sada dolaze s novim šaljivim natpisima! Ove šalice idealne su za ispijanje kave ili čaja, a baš svakom danu pružaju dašak pozitivne i vedre energije!

Kao što smo spomenuli, Sisi, House od Style je brend koji se između ostalog bavi i izradom vrlo simpatičnih šalica koje su karakteristične po natpisima s kojima se mnogi mogu poistovjetiti. Ipak, iako smo mislili da smo vidjeli sve, ovaj brend uvijek iznova pozitivno iznenadi pa smo tako na našu listu želja sada dodali još nekoliko noviteta.

‘Boginja’, ‘malo luda’ ili ‘amore, amore’ samo su neki od novih modela koji su nas apsolutno osvojili, stoga ne sumnjamo da ćete i vi poželjeti neku na svojoj kuhinjskoj polici. Također, neutralan ili pak nježan pastelni kolorit ove šalice čini vrlo estetičnima pa imate li oko za detalje i volite baš svaki dio svog doma stilski uskladiti, s ovim šarmantnim šalicama nema greške. Također, sjajna vijest je što ih možete naručiti online, a osim putem službene stranice brenda, dostupne su i u Smile Concept Store-u te osim za vlastitu kolekciju, sjajna su ideja za poklon dragim prijateljima koja će sigurno svima izvući osmijeh na lice

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.11.2021. u 15:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p