DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo šalice iz kojih je ispijanje kave poseban doživljaj!

Predivan i unikatan dizajn!

Već i ptice na grani znaju koliko obožavamo podržati domaće kreativce koji nas uvijek iznova oduševe posebnim i unikatnim rukotvorinama. Tako nam je ovog puta za oko zapeo još jedan domaći brend čija je ponuda jedna od onih iz koje poželite baš sve, stoga ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvi pogled!

Riječ je o brendu Plavetna iza kojeg se krije Luna Džidić, po struci biologinja koja je svoju kreativnost odlučila ispoljit nai različitim poljima. Tako osim izrade keramičkih predmeta, Luna je i autorica gastro bloga, izrađuje prirodnu kozmetiku, nakit i sl. Naravno, nama su za oko najviše zapeli predivni keramički detalji, a uz šalice, dostupan je i pribor za jelo, tanjurići, zdjelice...

Što se tiče same estetike keramičkih predmeta, Luna njeguje umjetničku notu koja je povezana s pročišćenim i jasnim linijama, minimalističkim detaljima i motivima koji čije jedinstvenu dizajnersku priču. Isto tako, Luna u svom radu koketira s glazurama biorazgradivog porijekla, recikliranih materijala i sl., pa možemo zaključiti da njezini divni keramički predmeti komuniciraju poticajnu održivu priču. Stoga, ako ste u potrazi za nešto drugačijim keramičkim detaljima koji su ujedno i vrlo funkcionalni, Plavetna je brend čiju ponudu preporučujemo detaljnije pogledati jer smo sigurni da ćete pronaći pregršt detalja koji će na pravi način nadopuniti vaš dom i rituale ispijanja najdražeg napitka učini još slađim!

Sve detalje, kao i cjelokupnu ponudu, potražite na sljedećem linku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.10.2021. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p