DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo simpatične šalice s jasnom porukom

Humoristični natpisi osvojili su nas na prvi pogled!

Možemo se složiti kako je uređenje interijera jedna od najslađih briga, a pridodamo li tome i pomno birane detalje kao finalan rezultat dobiti ćemo poseban prostor koji odiše unikatnošću, ali i našom osobnošću. Posuđe je jedan od najvažnijih elemenata u uređenju interijera prvenstveno zato što ga puno koristimo, pa što kažete na mogućnost da bude neizmjerno šarmantno i posebno?

Jovana Božović i Antea Arizanović kriju se iza srpskog benda Remake Home. Remake Home bavi se izradom posebnih detalja za dom od kojih su nam najviše pažnje ukrale upravo šalice. Naime, riječ je o vrlo posebnim, pomalo tradicionalnim porculanskim šalicama s humorističnim natpisima koji malo koga ostavljaju ravnodušnim. Koketiranje s humorom, realnošću, ali i poznatim izrekama dodatno nas potiču na kupnju, pa nema nikakvog razloga da to i ne učinite. Ove šalice su i vrlo dobar izbor kada govorimo o darivanju jer možete biti sigurni kako će se vaš poklon izdvajati od svih drugim velikom originalnošću i posebnošću.

Ono što ovaj divan brend definitivno izdvaja od svih drugih prije svega je orginalnost, a potom i sjajna te precizna izvedba, kao i kvaliteta samih proizvoda. Osim samih šalica, Remake Home u svojoj ponudi ima i divne ukrase za zid, kao i ostatak porculanskog posuđa u vidu čajnika, tanjura… Činjenica kako je riječ o ručno oslikanom porculanu dovoljan je razlog da se u ovaj brend nepovratno zaljubite i već danas nabavite onaj primjerak koji vam je najviše zapeo za oko te koji najbolje pristaje vašoj osobnosti. Cijelu ponudu možete pogledati na službenom webshopu, a mi smo izdvojili neke od šalica za koje smo sigurni da će vas inspirirati za daljnju kupnju.

Objavljeno: 12.09.2019. u 15:40
Tagovi: dizajn

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p