DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo vaze 'highstreet' brenda koje izgledaju poput dizajnerskih komada

Detalji za stylish interijer

Proljeće i ljeto su sezone kada u našem domu gotovo uvijek imamo različitog rezanog cvijeća. Naravno, cvijeće je glavna zvijezda ako se odlučite za ovaj oblik dekoriranja prostora, no pravi odabir vaze može potpuno promijeniti dojam buketa. Tako smo u ponudi popularno brenda našli vaze koje izgledaju poput dizajnerskih komada, a svako cvijeće koje stavite u njih unijet će dozu elegancije u vaš životni prostor.

Radi je o ponudi brenda H&M, odnosno H&M Home koji nas često ugodno iznenadi kvalitetnom i atraktivnom ponudom. Ni ovoga puta nije bilo drugačije jer vaze koje smo pronašli u njihovoj ponudi izgledaju poput umjetničkih skulptura. Minimalan dizajn i odvažni detalji recept su za skladno i moderno uređen interijer.

Neutralne boje i staklo

 Komadi koje smo izdvojili redom dolaze u neutralnim bojama i organskim oblicima. Odlična opcija koju baš uvijek možete uklopiti u svaki interijer su vaze od prozirnog ili obojenog stakla. Kako biste postigli maksimalan efekt možete se poigrati aranžiranjem vaza u različitim veličinama. Dizajn vaze koji nas je najviše zintrigirao je minimalistička vaza s tri ogranka u koju možete staviti samo po jedan cvijet, što unosi dozu neočekivanog u interijer. Sve vaze koje smo izdvojili pogledajte u nastavku, a cijelu ponudu potražite na linku.

(18,99 £, 24,99 £)

(24,99 £, 24,99 £)

(27,99 £, 29,99 £)

(34,99 £, 17,99 £)

Foto: Instagram, H&M Home
Objavljeno: 30.05.2023. u 10:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p