DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo zanimljive svijeće koje će vam sigurno ukrasti pažnju!

Krajnje upečatljiv i drugačiji dizajn!

Moramo priznati kako nam nema ništa draže od otkrivanja domaćih brendova koji nas na prvi pogled osvoje zanimljivim i krajnje upečatljivim 'hand made' detaljima. Tako smo ovog puta skrolajući bespućima Instagrama naišli na simpatičan mali brend koji u svojoj ponudi ima vrlo šarmantne svijeće za koje ne sumnjamo da će vas poprilično zainteresirati!

Riječ je o brendu slatko kao Cukar koji stoji iza krajnje drugačijih ukrasnih svijeća. Svijeće koje se mogu pronaći u ponudi ilustriraju ljudsko tijelo, a dolaze u raznim bojama, od neutralnih zemljanih pa sve do pastelnih varijanti. Ono što nam je na prvu zapelo za oko je vrlo precizna i vjerodostojna izrada, a što se tiče dekoracije, vjerujemo da bi se ovakav dizajn savršeno uklopio u minimalističke interijere koji odišu istančanom estetikom koja koketira s jednostavnošću i upečatljivim detaljima koji čine razliku. Upravo to pružaju ove svijeće koje će bez imalo razmišljanja prostoru pružiti 'ono nešto' i osvojiti pomalo nekonvencionalnim dizajnom.

Stoga, ako volite upečatljive i drugačije detalje, podupirete male domaće brendove, slatko kao Cukar je brend u čijem ćete asortimanu sigurno pronaći kreativan detalj za svoj dom, a isto tako, tražite li efektan i originalan poklon za dragu osobu, vjerujemo da ove svijeće odlično odgovaraju opisu!

Više informacija potražite na službenom Instagram profilu brenda!

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.11.2021. u 15:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p