DIZAJN I ARHITEKTURA

Prozirna vaza za cvijeće u obliku knjige osvojila je Internet, a mi smo otkrili gdje ju možete kupiti!

Vaza koja će posebno oduševiti knjigoljupce!
Moderne vaze neobičnih vizura i oblika u posljednjih su nekoliko godina postale apsolutni hit u uređenju interijera, i iako moramo priznati kako uvijek više volimo potraživati ovakve ukrase među kolekcijama naših omiljenih, domaćih kreativaca, vaza koju ste zasigurno već vidjeli na Instagramu potpuno nas je oduševila, baš kao i čitav Internet, i morali smo doznati gdje ju nabaviti!

Riječ je o atraktivnoj akrilnoj vazi u obliku knjige koja će ukrasiti baš svaku prostoriju svojim prozračnim, modernim dizajnom i šik izgledom, a koji će se posebno svidjeti knjigoljupcima. Ova neodoljiva vaza postala je popularna zahvaljujući videu kojeg je na Instagram postavila poznata influencerica Abigail Lorraine Bauernfeind i koji danas broji više od 3 milijuna pregleda, a nakon kojeg je ova ‘knjiška prozirna vaza’ postala jedan od najtraženijih artikala na Amazonu i Etsyju.
 
Vaza otporna na pukotine

Iako izgleda stakleno, vaza je izrađena od akrila vrhunske kvalitete koji se neće razbiti poput stakla ili keramike, što ju ujedno čini sigurnim i izdržljivim komadom. Akrilne vaze kao stvorene su za prve proljetne cvjetne aranžmane, a sjajno će izgledati i u kombinaciji sa suhim cvjetnim motivima. Isto tako, možete ih koristiti i kao spremnike za pohranu, svijećnjake ili pak kao ukras koji će bez imalo sumnje uljepšati svaki romantični događaj poput vjenčanja ili bilo koje druge zabave. Vazu možete naručiti na službenoj Amazon stranici ili na Etsyju.

Foto: Instagram, Etsy, Amazon
Objavljeno: 18.02.2023. u 16:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p