DIZAJN I ARHITEKTURA

Prve Chia Cups vaze uskoro stižu u prodaju i izgledaju zaista prekrasno!

Chia vaze kao prvi vjesnik proljeća!
Moramo priznati da smo se i sami počeli pitati što nam je kreativni duo koji stoji iza dobro poznatih, točkastih kreacija - Chia Cups, priredio za nadolazeću kolekciju. Nakon najslađih božićnih šalica s neodoljivim motivima mašnica, imela i svega božićnoga, stiglo je vrijeme za još jedan novitet iz ove radnje koja nas baš svaki put iznova oduševi! 

Da kreativcima koji stoje iza Chia Cups radnje ideja ne nedostaje, dokazali su već nebrojeno puta, a posebice kada su prije nekoliko mjeseci u ponudu uvrstili prve dizajnerske puzzle te prekrasne božićne čestitke koje su nas osvojile na prvi pogled. Isto se dogodilo i s najnovijim najavljenim novitetom koji će za koji dan biti dostupan na web shopu i kojeg jedva čekamo uvrstiti u našu kolekciju keramičkih favorita. Ovoga puta riječ je o Chia Cups vazama koje je Chia Cups studio jučer predstavio na svom službenom Instagram profilu. Riječ je o prepoznatljivo točkastom dizajnu koji krasi nepravilne, pomalo robusne vaze koje će biti dostupne u tri veličine, a koje u kombinaciji sa zlatnim ručkicama neće proći nezapaženo u nijednom domu!
 
Sigurni smo kako će se ove neodoljive vaze savršeno stopiti s prvim proljetnim buketima kojima se sada, moramo priznati, dodatno veselimo! Sve novosti o Chia Cups ponudi pratite ovdje
Foto: Instagram
Objavljeno: 15.02.2023. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p