DIZAJN I ARHITEKTURA

Prvi IKEA festival priprema pregršt aktivnosti koje ne smijete propustiti

Uzbuđenja i zabave neće nedostajati!

Ikea je dobro poznata robna kuća koja se nalazi visoko na našem popisu kada smo u potrazi za kreativnim idejama koje će instantno osvježiti naš životni prostor. Proljeće je vrijeme u kojem najčešće posežemo za nekim promjenama koje će donijeti jednu sasvim novu atmosferu unutar naša četiri zida, no ovih dana IKEA Zagreb neće biti samo idealna lokacija za sve ljubitelje uređenja doma, već i mode!

Od 2. do 14. travnja robna kuća IKEA Zagreb postaje poprište zanimljivih događaja i to sve u sklopu prvog IKEA festivala. Tako možete očekivati pregršt aktivnosti, radionica i iznenađenja na kojima ćete moći uživati, zabaviti se te naučiti ponešto o uređenju i organizaciji vlastitog doma. No, ovaj festival također priprema i pravu modnu poslasticu, reviju unikatnih modela, a koje je osmislio i realizirao poznati hrvatski modni dizajner Zoran Aragović. Kolekcija sadrži 20 modela izrađenih od IKEA tekstila, a prva modna revija je na rasporedu u petak, 5. travnja, u 19 sati te je namijenjena članovima IKEA Family programa, dok je samo sat kasnije repriza revije koja je otvorena za sve posjetitelje. Revija se može ponovo pogledati u subotu, a također će biti prikazana i u subotu i nedjelju, 13. i 14. travnja, u istim terminima. Prvog vikenda reviju će nositi profesionalni modeli, dok će se drugog vikenda na modnoj pisti okušati sami IKEA zaposlenici – što će dati posebnu draž ovom događaju!

Pored ove modne poslastice, na festivalu se možete pridružiti i kuhanju sa Sanjom Doležal, zaviriti u prigodno preuređene 'sobe iznenađenja', a na radionicama za ljepši dom možete naučiti nešto više o tome kako osvježiti svoj životni prostor uz pomoć tekstila ili riješiti probleme s odlaganjem stvari. Najmlađi se tijekom trajanja festivala mogu nasmijati uz klauna Balonka ili razveseliti uz neke od video igara, a tijekom vikenda u jutarnjim satima, na dječjim radionicama mogu i naučiti savladati osnove žongliranja i čarobnjaštva. Više o festivalu i rasporedu aktivnosti možete saznati na IKEA webu!

@bitemystyle1

Foto: IKEA, Instagram
Objavljeno: 03.04.2019. u 15:05
Tagovi: Ikea, robna kuća

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p