DIZAJN I ARHITEKTURA

Reserved Home ima sve što vam treba za uskrsno dekoriranje doma!

Nježni tonovi i prirodni materijali odličan su izbor za proljeće!

Bliži nam se Uskrs, što znači da su omiljene brendove preplavile uskršnje dekoracije i kolekcija komada za uređenje doma. U ponudi različitih brendova mogu se zaista naći komadi koji će uljepšati blagdansko razdoblje u vašem domu, ali i općenito unijeti proljetnu atmosferu u vaš interijer. Reserved je nedavno predstavio svoju home ponudu, što nas je inspiriralo da zavirimo u njihovu uskršnju ponudu.

Kada govorimo o uskršnjim dekoracijama i komadima za dom, najčešće se radi o posuđu, ukrasnim vazama i drugim predmetima koji služe da uređenje blagdanskog stola. Upravo takve predmete smo našli u Reserved Home aktualnoj kolekciji. Većinu kolekcije čini posuđe od etažera za torte, tanjura i zdjelica raznih veličina, čaša i pribora za jelo. Također, u ponudi se mogu pronaći kuhinjske krpe i stolnjaci s decentnim uskršnjim motivima koji će izvrsno poslužiti za tematsko uređenje stola. Bez obzira na to što se radi o uskršnjoj kolekciji, svi predmeti će se odlično uklopiti u proljetno uređenje interijera, a nježne i svijetle boje osvježit će vaš dom.

Detalji koji će donijeti proljeće u vaš dom!

Čitava kolekcija jako je minimalistička i u prirodnim bojama s pokojim drvenim komadom. Prevladavaju pastelni tonovi žute i roze boje koji trenutno asociraju na Uskrs i proljetno razdoblje. Posebno bismo izdvojili valjak za tijesto s kojim možete utiskivati biljne motive na omiljene kolačiće ili kruhove. Dakle, zabava i ukrašavanje slastica ne mora biti rezervirano isključivo za zimski blagdanski period. Kolekciju u cijelosti možete pronaći na poveznici, a u galeriji pogledajte ključne komade koje smo izdvojili.

(9,99 €), (4,99 €)

(9,99 €), (35,99 €)

(9,99 €), (12,99 €)

(12,99 €), (19,99 €)

(3,99 €), (4,99 €)

(9,99 €), (15,99 €)

Foto: Instagram, Reserved Home
Objavljeno: 16.03.2023. u 16:42
Tagovi: dekor, Uskrs, interijeri

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p