DIZAJN I ARHITEKTURA

Reserved ima novu rubriku prekrasnih detalja za dom, a mi smo izdvojili favorite koje se isplati kupiti!

Noviteti poznatog brenda oduševili su nas na prvu! 
High street brend Reserved nadaleko je poznat po velikom izboru odjeće i brojnim kolekcijama među kojima baš uvijek pronađemo barem nekoliko omiljenih komada. Sada je ovaj sve popularniji proizvođač odjeće na svoju web stranicu uvrstio još jednu, novu rubriku, a malo je reći da su nas prve predstavljene kolekcije potpuno oduševile!

U ponudi dostupnoj na web shopu trenutno ćete pronaći čak četiri kolekcije - romantičnu, minimalističku, klasičnu te neodoljivu kolekciju za dječju sobu koja krije pregršt prekrasno dizajniranih, funkcionalnih artikala koje će svakom novopečenom roditelju dobro doći. S druge strane, minimalističku kolekciju obožavat će ljubitelji skandinavskih brendova i prepoznatljivih, jednostavnih linija koje dolaze u još jednostavnijim bojama, dok će ljubitelji klasike uživati u ponudi bezvremenskih komada kao što su jastuci, kuhinjski pribor u najelegantnijem izdanju dosad te razni dekorativni predmeti u klasičnim bojama, uzorcima i oblicima. Romantična kolekcija kao stvorena je za nadolazeće, proljetno razdoblje, a u njoj smo pronašli pregršt detalja koji će svaku prostoriju pretvoriti u idiličnu, cozy oazu! 

 

Veliki izbor za svačiji ukus!

Ono što nam se posebno svidjelo u najnovijoj Reserved Home ponudi svakako je ogroman izbor koji, s obzirom na to da se radi o potpuno novim kolekcijama, naslućuje kako bi upravo Reserved mogao postati naša omiljena shopping destinacija za pretraživanje detalja za dom. Sve spomenute kolekcije možete pronaći na službenoj web stranici, a naše najdraže artikle izdvojili smo u nastavku članka! 

Vaza (25 99 €)

 Tanjur (7 99 €)

 

 Lampa (89 99 €) 

 Posteljina (55 99 €)

 Vaza (9 99 €)

 

 Pribor za jelo (12 99 €)

 Jastučnica (9 99 €)

 Posteljina (47 99 €)

 

 Šalica (9 99 €)

 Porculanski tanjur (7 99 €)

 Jastučnica (17 99 €)

 Šalica (7 99 €)

 

Objavljeno: 22.02.2023. u 12:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p