DIZAJN I ARHITEKTURA

Romantični komadi keramike koji su nas osvojili na prvi pogled

Ručno rađeni, unikatni komadi kakve obožavamo
Neodoljivo dizajnirani komadi keramike sjajan su način da u svoj dom unesete dozu individualnosti i umjetnosti, a zahvaljujući Instagramu, na kojemu u posljednjih nekoliko godina keramički zanat doživljava pravi procvat, sve češće pronalazimo kreativne individualce koji ne prestaju očaravati svojim kreacijama, a koje bismo rado uvrstili u svoj dom!

Brend koji nam je ovoga puta zapeo za oko - mico ceramics nastao je u Dubrovniku, a našu je pažnju zaokupio svojim nježnim dizajnom i preslatkim motivima koji krase jednostavne, a toliko jedinstvene komade šalica, vaza i tanjurića koje će smo odmah poželjeli strpati u košaricu! Osim neodoljivih uzoraka i decentnih boja koje su odmah zaokupile našu pažnju, posebno nam se sviđa i sam proces izrade koji podrazumijeva zanatsku proizvodnju, pa samim time i činjenicu da je svaki komad unikatan, nastao s mnoštvom strpljenja i ljubavi. Mico ceramics šalice savršen su poklon za dragu osobu, a komadi s natipisima 'mama', 'tata', ili pak oni s inicijalima dio su asortimana koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim
 
Stoga, ako još uvijek tražite idealan, personalizirani poklon za dragu osobu, požurite na Mico ceramics stranicu, odaberite svog favorita te u suradnji sa simpatičnom vlasnicom kreirajte svoj komad koji priča posebnu priču. Sve detalje otkrijte na službenoj stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 15.10.2023. u 09:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p