DIZAJN I ARHITEKTURA

Rustikalna ljepotica na otoku Krku u kojoj želimo provesti ljeto!

Prekrasan dizajn u koji je utkano puno pažnje!

Iako su oni pravi topli mjeseci tek pred nama, prve zrake sunce i nešto laganija odjeća instantno nas potiču da počnemo razmišljati o odmoru. Tako već sada volimo zaviriti u ponudu smještaja koji se nudi u Lijepoj našoj, a iako smo  navikli na prekrasne interijere i posebne kuće, uvijek se iznova uspijemo iznenaditi ponudom koja bez imalo preuveličavanja - obara s nogu!

Ovog puta za oko nam je zapela posebna rustikalna kamena villa na otoku Krku u mjestu Hlapa, nedaleko od Dobrinja. Naime, riječ je renoviranoj kući iz 1903. godine koja krije idiličnu cosy atmosferu čiji detalji naglašavaju tradicionalno i mediteransko uređenje. Villa Festina Lente posebna je i po tome što je smještena u samoj prirodi, a nalazi se svega 2 km od obale pa je ujedno i sjajan odabir za sve one koji vole spojiti ugodno s korisnim te primjerice biciklirati do plaže. S druge strane, ako se želite u potpunosti odmoriti i prepustiti svim čarima ove divne ville, tu je jedan od najposebnijih kamenih hidromasažnih bazena koji se predivno uklopio u sam dizajn i gradnju te pomogao zadržati što izvorniji izgled Ville Festina Lente.

Uz bazen, ovaj smještaj dolazi s brojnim dodatnim sadržajem kao što su roštilj, prostor za sunčanje ili kamin, a ono što je nama najviše zaokupilo pažnju su unikatni detalji koje možete pronaći na svakom uglu. Upravo zato, ako ste tek počeli razmišljati o tome kako provesti ljeto ili proljeće pred nama, predlažemo da virtualno zavirite u ovu bajkovitu villu jer ne sumnjamo da će vas oduševiti na prvi pogled i natjerati da se nepovratno zaljubite!

Sve detalje oko rezervacije možete pronaći na sljedećem linku i putem Instagram profila!


Foto: airbnb/Instagram
Objavljeno: 02.03.2021. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p