DIZAJN I ARHITEKTURA

Šaljive šalice koje ćete odmah poželjeti na svojoj polici!

Mi smo se zaljubili!

Uređenje doma zasigurno je jedna od onih slatkih briga kojoj se uvijek iznova veselimo, no unatoč tome što 'uređenje' nerijetko asocira na velike radove, promijeniti i nadopuniti životni prostor moguće je i s nekoliko ključnih detalja. U tom slučaju, keramičko posuđe nameće se kao odličan izbor koji vas financijski neće puno koštati, a prostoru će podariti neodoljiv svjež štih.

Kao što smo spomenuli, keramično posuđe obožavamo iz više razloga, a činjenica kako je riječ o divnim i najčešće unikatnim komadima, dodatno nas potiče da neprestano tragamo za nekim novim, simpatičnim rukotvorinama. Tako smo ovog puta naišli na divan profil brenda busra mert artworks sa sjedištem u Istanbulu. Dobra vijest je ta što je dostava internacionalna, pa ako vam neki predmet zapne za oko, možete ga naružiti bez problema.

Ono što je nas osvojilo kod ovih posebnih keramičkih predmeta svakako jest šaljivost koja se prožima u dizajnu, ali i minimalistički pristup. Objedinjenje ove dvije forme kao finalan rezultat pruža zanimljive i drugačije šalice kojih se ne možemo nagledati, a što se tiče boja, naglasak je na pastelnim i zemljanim tonovima te ne nailazimo na eklektične nijanse što je odlično za sve one koji vole nježne tonove u domu, boho uređenje ili pak jednostavne i čiste linije.

Iako ovu divnu keramiku najprije želimo vidjeti u svom domu, sigurni samo da, tražite li idealan poklon za dragu osobu, s busra mert artworks ponudom i izborom nećete ostati razočarani, a kako bi vam izbor što jednostavnije pošao za rukom, u nastavku smo izdvojili naše favorite, no vi svakako podobnije zavirite na profil jer ne sumnjamo da ćete pronaći savršene komade koji će se odlično uklopiti u vaš životni prostor!

Objavljeno: 08.06.2020. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p