DIZAJN I ARHITEKTURA

‘Sandro telling stories’ upravo je objavio novi planer za 2024: Kome ne treba stranica za testiranje olovaka, križić kružić stranica, popis ludosti za zapamtiti ili mjesto dobrih djela?

Kreativno u novu godinu

Rujan koji najavljuje kraj ljeta je mjesec u kojem često krenemo razmišljati o novim početcima. Gotovo da već sad možemo namirisati kraj godine i razdoblje novih odluka, promjena ili rada na sebi. Najlakši način da svoje ciljeve i ostvarimo je da ih vizualiziramo. Popularni autor inspirativnih poruka na Instagramu Sandro Slavnić upravo je predstavio svoj planer za 2024., a najviše su nam se svidjele fora kategorije uz koje nam se čini da ćemo lako svladati sve velike i male izazove.

Na svom Instagram profilu ‘Sandro telling stories’ autor je upravo objavio detalje planera. Riječ je meko uvezanom format srednje veličine s apstraktnim šarenim koricama, a sadržaj planera odgovara onome što Sandro najčešće objavljuje na svom profilu, pa se tako u ovom planeru nalazi preko 30 što šaljivih što inspirativnih kategorija.

Autor je svoj treći planer opisao u postu na Instagramu: ‘2024 planer donosi veselo osvježenje na koricama, a one su ovaj put obložene mat zaštitnom folijom za malo duža putovanja. Preko 200 novih citata i sugestivnih poruka očekuje te na 192 stranice A5 formata. S ovim planerom možeš ostvariti mnogo toga, a odličan je prijatelj za svakodnevno druženje. Kreativni dio je u potpunosti prerađen i donosi zanimljive novosti.

Na prvi pogled smo se iskreno nasmijali i oduševili nekim kategorijama poput ‘stranica za škrabanje i testiranje olovaka’, ‘guzica na putu’, ‘prostor za mozganje’ ili ‘ludosti za zapamtiti’. A da je planer izrađen s ciljem da nam olakša promjene i nove pothvate potvrđuju mjesta u planeru na kojima možete kreirati vlastiti ‘vision board’, zapisati dobra djela, sve izračunati u ‘kasici prasici’ i naravno ne zaboraviti zabilježiti sve uspjehe u kategoriji ‘moje pobjede’. Više informacija možete saznati iz objave na IG profilu.

Objavljeno: 15.09.2023. u 11:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p