DIZAJN I ARHITEKTURA

Šarmantne lampice s Instagrama koje želimo u svom domu

Cosy uređenje koje osvaja na prvi pogled!

Možemo se složiti kako je uređenje interijera definitivno jedna od najdražih aktivnosti, a činjenica kako maleni detalji čine najveću razliku dodatno nas uveseljava jer su cjenovno pristupačni, a u tren oka životnom prostoru podare posebnu i drugačiju notu.

Cosy, udoban, odnosno pomalo umjetnički stil u uređenju interijera unazad nekoliko godina iznimno se je popularizirao te je sve traženiji iz više razloga, a neki od njih su neupitna udobnost te izgled koji odaje toplinu doma. Ono što karakterizira cosy uređenje interijera je vintage namještaj, udobne sofe u boji te mnoštvo zanimljivih i drugačijih jastuka. Što se tiče kuhinje i blagovaonice, poželjno je imati različite stolice, starinske aparate te mnoštvo šarmantnih šalica i tanjura koji su ukrašeni vintage motivima. Kada govorimo o spavaćem dijelu, jako su popularni kreveti koji se nalaze na samom podu te cvijeće koje savršeno uokviruje cijelu cosy priču. Iako je bitno pogoditi bazu ovakve vrste uređenja, ono najbitnije je odabrati prave detalje koji će sve upotpuniti, a to podrazumijeva replike umjetničkih djela, zanimljive ilustracije i knjige koje neobavezno stoje na podu u funkciji stolića za lampu ili postolja za biljku.

@roomor_

@my.bdrm

@solebich

Jedan detalj koji je se posebno istaknuo te pokazao odličnim su lampice koje najčešće koristimo samo u vrijeme blagdana, no u cosy uređenju poželjne su tijekom cijele godine. Naime, poanta je da ih smjestite u spavaći sobu ili dnevni boravak, no možete eksperimentirati i s drugim prostorijama, te ih zapravo neuredno prebacite preko postolja za krevet ili ormara. Smještate li ih na zid, u specijaliziranim trgovinama možete nabaviti praktične kukice s kojima ćete ih uspješno pričvrstiti. Lampice u svakom domu stvaraju jednu posebnu romantičarsku čaroliju koja je ugodna i ljupka te jednostavno izgleda fantastično, pa ako ste u procesu uređenja interijera ili postojeći želite podignuti, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih primjera s Instagrama koje odmah želimo kopirati.

@roomor_

@solebich

@viktoria.dahlberg

@my.bdrm

Foto: Instagram
Objavljeno: 06.05.2019. u 12:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p