DIZAJN I ARHITEKTURA

Šarmantne šalice s porukom koje osvajaju na prvi pogled

Sjajne šalice koje želimo odmah!

Uređenje interijera zasigurno je jedna od najradosnijih aktivnosti, a pridodamo li tome i šarmantne dekoracije i potrepštine, kao rezultat dobiti ćemo dom od kojeg ćemo se teško odvajati. Kada govorimo o jutarnjim ritualima, postoje oni koji jutro ne mogu započeti bez kave ili čaja, no što god preferirali, potrebne su vam šalice s kojima će jutarnja rutina biti još posebnija.

Sitnice unutar doma čine veliku razliku, stoga prilikom odbira posuđa obratite pažnju na detalje koji će vaš prostor učiniti posebnim i drugačijim. Iako je danas u dizajnerskom svijetu popularno apsolutno sve, decentni minimalizam je nešto što nas uvijek iznova oduševljava te još jednom pokazuje da jednostavne i elegantne stvari istovremeno mogu biti vrlo upečatljive. Tea Radić je djevojka koja se krije iza brenda Terra Ceramica, a ova po struci kiparica, izrađuje zbilja posebnu i drugačiju keramiku koja definitivno osvaja na prvi pogled.

Ono što nam je posebno zapelo za oko su jednostavne šalice s natpisima u kojima se sigurno baš svatko može pronaći. Ove šalice najčešće dolaze u neutralnim bojama te su pomalo nejednakog oblika što im daje posebnu ležernu formu koja i više nego dobro zaokružuje cijelu priču. Budući da je keramika posao koji iziskuje puno strpljenja, rada i kreativnosti, činjenica kako je apsolutno svaki komad unikatni ručni rad, samo dodatno podiže vrijednost ovim sjajnim šalicama iz kojim možemo zamisliti ispijanje ukusnih napitaka od sada pa nadanje bez prestanka. Osim za sebe, Terra Ceramica šalice idealan su poklon voljenoj osobi kojim naravno možete i personalizirati, a mi smo u nastavku izdvojili nekoliko šarmantnih primjera ovih posebnih šalica za koje smo sigurni da će vas osvojiti, baš kao i nas.

Foto: Instagram
Objavljeno: 29.04.2019. u 14:27
Tagovi: šalica, dizajn

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p