DIZAJN I ARHITEKTURA

Šarmantni komadi keramike u koje ćete se zaljubiti na prvu!

Nevjerojatne kreacije izrađene od gline

Kada govorimo o unikatnim, keramičkim predemtima i dekoracijama, Internet je zaista postao neiscrpan izvor sve većeg broja mladih umjetnika koje redovito pronalazimo, a koji ne prestaju oduševljavati svojim kreativnim izvedbama kojima želimo ukrasiti svoj dom.

Tako smo ovoga puta pronašli nevjerojatne kolekcije različitih keramičkih predmeta koje potpisuje američka umjetnica Virginia Sin, a čiji radovi svakako dokazuju da je keramika vrlo funkcionalan materijal, te da ručni rad s ovim materijalom nije namijenjen izradi isključivo dekorativnih komada, već i onih visoko funkcionalnih, za koje većina nikada ne bi niti pomislila upotrijebiti keramiku prilikom izrade. Od neodoljivih držača za svijeće do zavojitih, geometrijskih svjetiljki i vaza koje nalikuju na jastuke, svaki komad koji potpisuje Virginia odlikuje se specifičnim dizajnom, ali i funkcionalnošću.

Gotovo sve komade proizašli iz Sin radnje karakteriziraju nježne, neutralne boje, a njena najnovija kolekcija svakako je postavila keramičku umjetnost na jednu novu razinu; valjane baze za stol, nosači polica, ručke za ručnike, posude za voće samo su neki od nevjerojatnih komada za koje nećete vjerovati da su izrađeni od keramike, a koje će ukrasiti baš svaki dom. ''Mi ne izrađujemo stvari, stvaramo udobnost, stvaramo razloge za povratak doma, stvaramo podsjetnike na sporiji život, podsjetnike na prirodu i na autentičnost koju svi posjedujemo.'' – izjavila je Virginia, a mi se u potpunosti možemo složiti.

Ove zaista posebne kreacije koje potpisuje Virginia Sin potražite na njenoj službenoj stranici na kojoj ujedno možete i naručiti odabrani komad. Osim službene stranice, pratiti njen rad na Instagramu i na Facebooku!


Objavljeno: 09.04.2020. u 10:34
Tagovi: Umjetnost, dizajn

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p