DIZAJN I ARHITEKTURA

Šarmantni lokal u srcu Ljubljane koji ćete zavoljeti na prvu!

Hraniti se zdravo nikada nije bilo jednostavnije

Bilo da ste jedni od onih koji se već pomalo ježe na samu pomisao na trend zdravog života koji je posljedjih par godina potpuno zavladao modernim društvom ili ste pak jedni od onih koji su se istom trendu s veseljem priključili, sigurni smo kako ćete u ovom simpatičnom ljubljanskom lokalu pronaći nešto po svom guštu!

Tink Super Food mjesto je koje se prije svega drži onog dobrog, starog načela 80/20, što znači da nude 80% zdrave hrane, od koje je velika većina veganska, a preostalih 20% sačinjava ''hrana za dušu'', odnosno nešto kaloričnije slastice u kojima svi volimo uživati s vremena na vrijeme. Osnivači ovog lokala pomno su osmislili svaki jelo na meniju, a nadahnule su ih brojne lokacije u kojima su uživali tijekom svojih putovanja po Europi. Najpopularnija jela svakako su ona koja najčešće jedemo za doručak, a osim vrhunskog avocado toasta na Tink način koji će vas bez sumnje oduševiti, možete kušati prekrasno aranžiran acai bowl u različitim varijantama, razne havajske smoothije i salate; sve obogaćeno superfood namirnicama koje daju energiju za cijeli dan.

Osim zdrave hrane, Tink svojim posjetiteljima nudi vrhunsku Coronini kavu, slovensku Be Life Kombuchu, izvrsni kakao, ali i izbor izvrsnih vina koje su savršen izbor uz riblja jela ili meso koje također možete pronaći u bogatoj ponudi. Dakle, Tink nije mjesto koje privlači isključivo superfood entuzijaste, već i ljubitelje ukusne i fine, a opet nešto drugačije hrane, te one koji vole uživati u popodnevnim i večernjim druženjima u ugodnom, minimalistički uređenom interijeru!

Tink Super Food lokal pronaći ćete na adresi Tavčarjeva ulica 4, a ukoliko želite u ukusnim obrocima uživati šetajući po Ljubljani budite bez brige, jer svu hranu i piće možete ponijeti sa sobom u biorazgradivom pakiranju, a svakoga tjedna u postojeću ponudu unose promjene i manje inovacije koje će vas, sigurni smo, natjerati da se vratite u ovaj simpatični, zdravi lokal!

Foto: Tink Super Food, Instagram
Objavljeno: 08.02.2020. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p