DIZAJN I ARHITEKTURA

Šarmantni rokovnici koji osvajaju na prvi pogled

Praktično i korisno!

Svakodnevno svjedočimo manjku vremena i lošoj organizaciji koja je definitivno produkt previše obaveza i užurbanosti, no ipak nalazimo se u takvom vremenu, pa kako se ne bi nepotrebno dovodili u neugodne situacije, valja na vrijeme napraviti plan i raspored, a prije svega nabaviti rokovnik koji će marljivo čuvati i podsjećati nas na sve obaveze i zadatke.

Možemo se složiti kako je bit rokovnika da njegove rubrike budu pažljivo i točno podijeljene te jasne, no ne smijemo zanemariti niti činjenicu da je vizualni aspekt vrlo bitan i poticajan. Rokovnici koji dolaze u veselim pastelnim bojama ili imaju motivacijske natpise sigurno su sjajan odabir koji će nas još dodatno potaknuti da u njih zapisujemo sve ono što nas čeka u nadolazećem periodu. Instagram volimo iz nekoliko razloga, a jedan od njih sigurno je i otkrivanje zanimljivih te talentiranih ljudi koji izrađuju korisne sitnice koje nam uvelike olakšavaju život.

Jedan od takvih profila je onaj pod imenom Jo&Judy koji krije prekasne sitnice za dom, ali nama su ponajviše za oko zapeli rokovnici koje već danas želimo u svojoj torbi. Ovi preslatki rokovnici dolaze sa sjajnim natpisima te ono najvažnije, odlično razrađenom unutrašnjosti koja ništa ne prepušta slučaju, pa gotovo da ne postoji mogućnost da nešto zaboravite. Jo&Judy je njemački brend, koji kao što smo napomenuli, u svojoj ponudi osim rokovnika ima i jednako šarmantan uredski pribor, ukrase za zid u vidu postera te ostale korisne sitnice. Ono što nas posebno veseli je činjenica kako rokovnike možete naručiti u Hrvatsku, pa nema baš nikakvog razloga da ne zavirite na njihovu web stranicu i odaberete onaj koji će vam najviše odgovarati.

Objavljeno: 15.05.2019. u 12:44
Tagovi: rokovnik

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p