DIZAJN I ARHITEKTURA

Sézane ima divnu 'home' ponudu, a nama su pažnju ukrale prekrasne cvjetne tapete!

Odlična ideja za dekoraciju zida!

Uređenje i dekoracija doma su bez imalo razmišljanja male slatke muke kojima se uvijek neizmjerno veselimo. Tim više što je uz pomoć detalja moguće napraviti veliku promjenu koja će osvježiti prostor te mu podariti atraktivan izgled koji osvaja na prvu, a tada se elegantne i romantične tapete za zid nemaću kao nepogrješiv odabr.

Sigurni smo da ste čuli za Sézane, poznati francuski brend odjeće koji se ističe po svojoj kvaliteti i jednostavnom, a tako posebno dizajnu. Sézane je vrlo suptilan i decentan, možemo reći pravi pariški chic, stoga nimalo ne čudi da je njihova home sekcija jednako lijepa i estetski privlačna. Naime, za sada su u ponudi sitnice poput jastuka, ukrasnih lampi i primjerice šalica s prvim slovom imena, a zasad su najveću pažnju zaokupile predivne dekorativne kutijice za nakit. Ipak, nama su za oko zapele posebne cvjetne tapete koje su vrlo nježne, romantične i drugačije te možete biti sigurni da će svaki prostor osvježiti na pravi način.


Tapete za zid (60$)

Kada govorimo o dekoraciji doma tapetama, valja imati da umu da su za to idealna mjesta dnevna ili spavaća soba, ali i hodnik koji može poprimiti jedno posve novo dizajnersko ruho. Kod tapeta je bitna čistina, odnosno odlučite li se za tako nešto pripazite da u blizini nemate previše detalja koji će odvlačiti pažnju s tapeta, a samim time i kreirati pomalo kičast prenatrpan izgled. Cvjetni uzorak koji Sézane ima u pondi posebno je sanjiv i dolazi u nježnom pastelnom koloritu te će se vrlo jednostavno uklopiti u razne stilove interijera, a pritom naglasiti ono najvažnije - posebnost i drugačiji karakter prostora koji osvaja na prvu!

Ove divne tapete možete nabaviti online na sljedećem linku!

Tapete za zid (60$)

Foto: Sézane, Instagram
Objavljeno: 21.01.2021. u 15:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p