DIZAJN I ARHITEKTURA

Otkrili smo beach bar u kojem ćete poželjeti provesti ljeto!

Čarobna Plava laguna skriva pravi mali biser
U čarobnom okruženju Plave lagune, na Drveniku Velom, ugnijezdio se beach club SHKOY. Na ovoj jedinstvenoj lokaciji, savršeno uklopljen u netaknutu prirodu djeluje kao pozornica na kojoj svatko može pronaći svoju ulogu.

Škoj u dalmatinskom dijalektu znači otok ili otočić ali ovaj SHKOY je više od stijene okružene morem sa svih strana. SHKOY je mjesto na kojem se osjećate posebno, opušteno i sretno. Kao glumac ili glumica na daskama koje život znače, u najvećoj ulozi svog života. Lajtmotiv ove priče o simbiozi prirode, gastronomije i nezaboravnog iskustva je sve izraženija potreba za istinskim odmorom i pronalaskom životne ravnoteže.

Korištenjem prirodnih materijala poput drva i kamena SHKOY se stopio s okruženjem, koje čine more, palme, suhozidi i stabla borova. Pleteni suncobrani i užad dodatno ističu ideju o stvaranju prirodnog ugođaja.Na Škoju, i u SHKOYu, snovi postaju stvarnost. U momentu kad uplovite u Plavu lagunu i ugledate kristalno čisto more mislit ćete da sanjate. Kad se na to nadoveže vatromet okusa moderne gastro ponude bazirane na mediteranskoj prehrani i pregršt kreativnih koktela, dobivate istinski teatar snova o kojem više možete saznati na društvenim stranicama beach bara.
Foto: Franko Kelam
Objavljeno: 15.07.2021. u 12:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p