DIZAJN I ARHITEKTURA

Šik pariški stan poznate influencerice: Evo kako stilizirati detalje u boji

Inspirativni interijeri

Postoji li netko tko barem jednom nije zamislio da živi u pariškom stanu u zgradi iz 19. stoljeća? Neodoljiva estetika postala je prepoznatljiv brend Francuza, a ono što njeguju je vrhunski stil uz naizgled minimalan trud. Neopterećena elegancija, kvalitetni i skupocjeni komadi iskombinirani s lakoćom i bez pretencioznosti tajna su dobrog francuskog stila. Neki bi rekli da se to ne može rekreirati već se s tim treba roditi, ipak volimo potražiti inspiraciju na takvim mjestima.

Pariški chic univerzalan je pojam koji se može odnositi na sve, od mode, beauty svijeta do interijera. Vlasnica jedno šik pariškog stana je i poznata modna influencerica Sabina Socol. Ako volite njezin modni stil, sigurno će vas osvojiti njezin pariški dom. Nedavno je na svom Instagramu objavila turu stana u kojem prevladava umjeren prirodni kolorit uz unikatne detalje.

Jednostavna paleta boja 'razbijena' je detaljima poput neobičnog lustera od stakla u boji, tamnijeg naslonjača i upečatljivih zidnih tapeta. Centralni komadi u dnevnom boravku su kamin u crvenkastom mramoru i sofa u sličnoj boji koji se izvrsno nadopunjuju te daju dubinu inače svijetlom i nenametljivom prostoru. Dio stana koji bismo najradije rekreirali i u svom domu je 'wall to wall' polica koja je prepuna knjiga, slika, dekoracija, vaza. Upravo taj dio odlično opisuje nonšalantni francuski smisao za lijepo.

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.12.2023. u 16:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p