DIZAJN I ARHITEKTURA

Simpatične vaze s natpisima podignut će baš svaki prostor!

Detalj koji čini razliku!

Uređenje interijera je bez imalo razmišljanja aktivnost kojoj se uvijek iznova veselimo, no ipak nerijetko je vezana uz mišljenje kako je za to potreban veliki budžet. Iako postoje određeni elementi koji to zahtijevaju, promjene je moguće postići i s nekoliko ključnih novih detalja koji će osvježiti i podignuti prostor te mu podariti jedno posve novo ruho i vibru!

Keramički detalji prostoru daju divan cosy ugođaj koji dom čini ugodnim mjestom za boravak. Pridodamo li tome i biljke, pun pogodak je zagarantiran, a kako bi sve bila zaokružena stilska priča, poželjno je nabaviti stylish vaze koje će doprinijeti što ljepšem izgledu, Ovog puta naišli smo na divan Instagram profil pod imenom Ceramics by Hannah koji krije presimpatične vaze sa zanimljivim i drugačijim natpisima. Što se tiče dizajna, riječ je o jednostavnom minimalističkom pristupu, zaobljenim formama i svijetlim zemljanim tonovima, pa možemo zaključiti da će se bez problema uklopiti u različite stilove uređenja interijera.

Naravno, ono što nas je osvojilo na prvi pogled su natpisi koji sve podižu na jednu novu razinu, a upravo takve vaze osim samom sebi, možete pokloniti i dragoj osobi jer ne sumnjamo da će baš svi biti oduševljeni kreativnim i unikatnim znakom pažnje. Također, veličine variraju te možete izabrati one vaze u koje će stati nešto veće biljke i u konačnici dom oplemeniti prekrasnim ukrasima koje ćete sigurno obožavati.

U nastavku smo izdvojili naše favorite, a vi svakako dodatno zavirite na profil i potražite svoje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.09.2020. u 12:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p