DIZAJN I ARHITEKTURA

Simpatični mini kaktusi koje ćete odmah poželjeti u svom domu!

Preslatka dekoracija za sve one kojima biljke 'ne uspijevaju'!

Prilikom dekoracije interijera zanimljive i vizualno atraktivne biljke zasigurno su poprilično jednostavan 'alat' za postizanje estetičnog izgleda doma, ali isto tako postoje oni kojima održavanje biljaka nikako ne ide od ruke. To može biti posljedica vrste biljke koja zahtjeva specifične uvijete, kao i manjak navike što se tiče zalijevanja. Srećom, i za ovaj problem postoji rješenje i to u obliku preslatkih mini kaktusa!

Kaktus je poznat po tome što je riječ o zahvalnoj biljci koja ne traži puno pažnje. Upravo zato za oko nam je zapeo jedan poseban brend koji se krije iza imena Tierra Sol Studio, a koji u svojoj ponudi ima pregršt varijanti kaktusa. Cijela priča oko ovog brenda započela ja tako što su biljke željeli približiti onima koji nemaju iskustva ili jednostavno dovoljno vremena za brigu, a simpatični kaktusi tada su se nametnuli kao nepogrješiv odabir. Još jedna posebnost ovih kaktusa je, odlučite li za najmanju verziju, činjenica da su uzgojeni kako bi ostali u mini veličini što znači da im je potrebno svega četvrt čajne žličice jednom mjesečno kako bi ostali 'na životu'.

Također, kaktusi dolaze i u ručno rađenim keramičkim vazama koje su posebno dizajnirane kako bi biljka mogla dobiti sve potrebno, odnosno svjetlost i dovoljan dotok zraka. Ovi presimpatični kaktusi nas su osvojili na prvu, a iako bismo ih vrlo rado vidjeli na vlastitim policama, možemo se složiti da je ujedno riječ o pažljivom poklonu koji će svima izmamiti osmijeh na lice, stoga predlažemo da zavirite na sljedeći link gdje možete pronaći sve dodatne informacije!

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.07.2022. u 13:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p