DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay ima baš sve što vam je potrebno za savršen spa vikend kod kuće!

Ova kolekcija će vas natjerati da izdvojite malo vremena za sebe!

Posvetiti se isključivo sebi postalo je skoro nemoguće u gustom rasporedu koji svakodnevno diktira naš tempo života. Izdvojiti malo vremena za sebe, čak i neradnim danom, za mnoge od nas je luksuz. Ipak, to ne znači da bismo trebali zanemariti brigu o sebi i njegovanje trenutaka kada možemo biti potpuno sami i potpuno opušteni. Uz malo truda i planiranja svačija kupaonica može postati spa oaza u kojoj ćete se poželjeti opustiti.

Sinsay je jedan od brendova kojem se uvijek rado vraćamo kada se radi o uređenju doma. Ovaj pristupačni brend često nas osvoji kolekcijama dodataka za dom, a ovoga puta zaista imamo razlog više da provjerimo što se nalazi u njihovoj aktualnoj ponudi. Među novitetima u home ponudi jedna cijela kategorija posvećena je uređenju kućnog spa prostora.

Jednostavne preinake životnog prostora koje čine razliku!

Idealno bi bilo kad bi svaki slobodan trenutak mogli provesti u spa i wellness centrima. Blizu idealnom je imati i vlastiti spa kutak u koji se možemo povući na kraju napornog radnog tjedna, a to nije nemoguće uz male preinake vlastitog životnog prostora. Zbog toga smo se na prvi pogled zaljubili u Sinsay kolekciju u kojoj možete pronaći apsolutno sve dodatke s kojima se možete razmaziti i vratiti energiju svom tijelu. Naš apsolutni favorit iz ove kolekcije je hladnjak za kozmetiku koji će pospješiti efekte svih beauty proizvoda. U ponudi se mogu pronaći masažeri za lice te maske uz koje će se svaka skin care rutina doimati kao posjet salonu. Nikako nemojte zaboraviti da je izvrstan način postizanja opuštenosti i mira fizička aktivnost. Zato su nam se posebno svidjela pomagala za blaga rastezanja i masaže nakon kojih se osjećamo spremno za sve nadolazeće izazove. U nastavku smo izdvojili dio kolekcije, a cijelu Sinsay spa ponudu možete pronaći na linku.

(2,99 €), (3,49 €)

(5,49 €)

(7,99 €), (9,99 €)

(7,99 €)

(9,99 €)

(10,99 €)

(10,99 €), (18,99 €)

(12,99 €), (19,99 €)

(52,99 €), (25,99 €)

Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 04.03.2023. u 01:25
Tagovi: spa, SiNSAY

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p