DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay ima cijelu rubriku namijenjenu organizaciji: Izdvojili smo nekoliko komada s kojima će svaki kutak vašeg doma postati savršeno uredan

Praktični i povoljni dodaci

Vjerujemo da je dobro iskorišten i funkcionalan prostor prioritet baš svima. Bez obzira na to s kolikom kvadraturom raspolažete postoji, dobro organiziran prostor za pospremanja stvari može napraviti ogromnu razliku i promijeniti čitav osjećaj u prostoru. Prostor u stan ili kući se može itekako pametno iskoristiti posebno uz pomoć praktičnih organizatora.

Dobre i povoljne organizatore ponekad nije lako pronaći, stoga nam je Sinsay rubrika 'Čišćenje i organizacija' privukla pažnju, uz organizatore za ormar o kojima smo već pisali, sada se mogu pronaći komadi s kojima će svaki kutak vašeg doma postati uredan. Uz praktične perive i sklopive kutije i navlake za ormar sada se mogu naći i baršunaste vješalice za vješanje više komada odjednom. Kolekciji su pridruženi i različiti komadi za pohranu koji izgledaju dekorativno poput pletenih i metalnih košara i kutija. Jedna jako privlačna kategorija su i organizatori za kupaonicu koji mogu riješiti problem prenatrpane kupaonice koja lako postane neuredna uz sve proizvode koje svakodnevno koristimo.

Košara za pohranu (6,99 €); stalak za boce (7,99 €)

Stalak za pribor za jelo (4,99 €); posuda za pohranu Rotho LOFT (4,99 €)

Komplet od 3 vješalica (3,49 €); komplet od 3 navlake za odjecu (4,49 €)

Kutija za pohranu (6,99 €); komplet od 3 kutije za pohranu (9,99 €)

Organizator (12,99 €); Kutija za pohranu (4,49 €)

Košara za pohranu (5,99 €); komplet od 2 košare za pohranu (9,99 €)

Foto: Pexels, Unsplash, Sinsay
Objavljeno: 26.09.2023. u 12:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p