DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay ima najkorisnije kuhinjske potrepštine koje možete ‘uloviti’ po cijeni manjoj od 4 eura!

Prilika koja se ne propušta
Kuhinja je srce većine domova i mjesto je gdje se stvaraju ukusni obroci i nezaboravni trenuci s obitelji i prijateljima. No, koliko god se trudili održavati je funkcionalnom i organiziranom, često tek prilikom kuhanja shvatimo da nam nedostaje određena kuhinjska potrepština. Nažalost, često su takvi komadi opreme precijenjeni, a traženje kvalitetnih dodataka za kuhinju može biti prava noćna mora…

Na našu sreću, Sinsay je svojim kupcima odlučio ponuditi čitavu kategoriju funkcionalnih kuhinjskih detalja po cijenama koje ne prelaze 3,49 eura. Riječ je o pravoj maloj riznici dodataka koje će vas oduševiti svojom praktičnošću i pristupačnim cijenama. Od stylish organizatora za pohranu hrane, posude za kuhanje na pari za koju niste niti znali da vam je potrebna, pa sve do drugih potrepština za koje smo shvatili da su neophodne tek kada smo ih vidjeli u ponudi ovog obožavanog brenda, Sinsay ima baš sve što vam je potrebno za potpuno opremanje kuhinje - do najsitnijih detalja. Posebno ćemo izdvojiti već spomenute organizatore za pohranu hrane koji su postali glavna zvijezda svake kuhinje, a koji su najčešće, možemo slobodno reći, precijenjeni. Sinsay nudi različite veličine i oblike baš takvih organizatora koji neće dodatno opteretiti vaše novčanike, a koji će itekako poslužiti svojoj svrsi.
 
A kako bismo vam pružili još inspiracije o sjajnim kuhinjskim dodacima koje Sinsay nudi, u nastavku smo izdvojili neke od nama najzanimljivijih proizvoda iz njihove kolekcije koje se trenutno zaista isplati kupiti. Cjelokupnu ponudu otkrijte ovdje.

Posuda za pohranu (4,99 €)

 Žlice za salatu (2,99 €)

 Čačkalice za hranu (2,99 €)

 Posuda za pohranu (4,99 €)

 Daska za rezanje (3,49 €)

 Cjedilo za agrume (3,49 €)

 Posuda za pohranu (2,99 €)

 Umetak za kuhanje na pari (2,49 €)

 Kalup za kolače (2,49 €)

Dozator deterdženta za pranje posuđa (3,49 €)

Foto: Sinsay
Objavljeno: 08.09.2023. u 10:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p