DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay ima najljepše modele minimalističkih, stylish posteljina koje trenutno možete 'uloviti' po sjajnim cijenama!

Modeli koji su nas oduševili na prvu
Ne znamo za vas, ali odabir savršene posteljine za nas predstavlja pravi izazov. Osim što želimo da posteljina svojim dizajnom podigne sobu, kvalitetna posteljina nije samo estetski dodatak već ključna stavka za zdrav i ugodan san. Srećom, otkako je Sinsay tržištu ponudio svoje modele, elegancija i udobnost postale su dostupne svima, a malo je reći da su nas njihovi najnoviji modeli potpuno očarali. 

Sinsay je poznat po svojoj predanosti kvaliteti i stilu, a nova kolekcija posteljina nije iznimka. Ono što nam se posebno svidjelo jest to da Sinsay ne slijedi slijepo ovaj trend minimalizma, već ga i definira svojim jedinstvenim dizajnom. Njihovi modeli s modernim, minimalističkim printom, točkicama, geometrijskim crtama te karirane varijante su pravo osvježenje na tržištu posteljina, a ponajviše zbog svoje pristupačnosti i cijena koje su znatno niže u usporedbi s drugim brendovima na tržištu. Tako je Sinsay još jednom uspio spojiti visoku kvalitetu materijala s povoljnim cijenama, omogućujući svima da unesu dašak elegancije u spavaću sobu. 

Pregršt izbora za svačiji stil

Bez obzira na to jeste li ljubitelj minimalizma ili više volite živopisne uzorke, Sinsay u trenutnoj ponudi ima nešto za svakoga. No, mi smo se ovoga puta fokusirali na minimalističke modele koji će se savršeno uklopiti u svaki moderni interijer, istovremeno ga podižući na višu estetsku razinu. Potpunu kolekciju posteljina otkrijte na linku, a naše favorite pregledajte u nastavku članka. 

(19,99 €)

 (12,99 €)

 (17,99 €)

 (9,99 €)

 (12,99 €)

 (8,99 €)

 (14,99 €)

 (17,99 €)

Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 30.09.2023. u 13:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p