DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay ima najpovoljniju kolekciju proljetnih posteljina koje su nas oduševile na prvi pogled!

Komadi koje se isplati kupiti!

Ne znamo za vas, ali dolazak proljeća za nas između ostaloga podrazumijeva i unošenje nekih novih nijansi i tonova u naše spavaće sobe, a osim slika i raznih dekoracija koje mijenjamo sukladno sezoni, proljeće je pravo vrijeme za obnovu posteljine koja je upravo u proljetnoj ponudi - najljepša!

Osim toga, kvalitetna posteljina jedan je od čimbenika koji utječu na kvalitetu sna, a s obzirom na to da estetska funkcija posteljine nikada nije bila toliko naglašena u svijetu dizajna, možemo slobodno reći kako su najnovije ponude omiljenih brendova svakom sezonom sve atraktivnije. U iščekivanju novih kolekcija još jednom nas je iznenadio naš omiljeni brend za kupovinu detalja za dom - Sinsay, koji je već izbacio svoju prvu proljetnu kolekciju posteljina. Iako je riječ o prilično minimalističkom dizajnu, gotovo svaki komad prožima romantičarski prizvuk s nježnim tonovima, biljnim motivima i često modernim, nepravilnim linijama koje danas možete pronaći na brojnim dekorativnim predmetima. 

Kvalitetni materijali

Ipak, ono što nam se najviše svidjelo, a što bi ujedno trebao biti i najvažniji faktor pri odabiru posteljine jest materijal. Nije nikakva novost da su prirodni materijali najpametniji izbor, bilo da je riječ o odjeći, a posebno ako je riječ o materijalima čija je primarna namjena mekoća i udobnost. Gotovo svi komadi Sinsay posteljina načinjeni su u potpunosti od pamuka, a uz nevjerojatno niske cijene koje odlikuju gotovo sve Sinsay proizvode, brže bolje smo strpali u košaricu naše omiljene dezene u koje jedva čekamo ‘obući’ naše krevete! Favorite smo izdvojili u nastavku članka, a cjelokupnu kolekciju otkrijte ovdje.

19 99 €

 22 99 €

 15 99 €

 22 99 €

 19 99 €

 19 99 €

 19 99 €

 19 99 €

19 99 €

 15 99 €

Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 23.02.2023. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p