DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay ima najslađe 'Friends' jastučnice koje trenutno možete kupiti po sjajnoj cijeni!

Model koji nas je osvojio na prvu
'Friends', ta bezvremenska serija koja je davnih dana osvojila sve generacije i dandanas ima posebno mjesto u našim srcima. Bez obzira na to jeste li pravi ljubitelj kultnih sitcomova ili ste tek nedavno otkrili čari 'Prijatelja', sigurni smo da vas avanture Rachel, Ross, Monice, Chandlera, Joeya i Phoebe nasmijavaju svaki put kad ih gledate!

'Friends' serija se prvi put pojavila na malim ekranima 1994. godine i od tada je postala jedna od najvoljenijih i najgledanijih televizijskih serija svih vremena. Jedinstvena kombinacija humora, ljubavi i nezaboravnih trenutaka učinila ju je serijom koja je s vremenom postala kultna, a koja je prerasla granice televizijskog showa. Pa, možemo slobodno reći kako su 'Prijatelji' danas svojevrsni fenomen čije motive pronalazimo na brojnim dekorativnim predmetima, odjeći i poklonima. Od šalica s likovima i citatima iz serija pa sve do majica s prepoznatljivim scenama, svaki istinski fan 'Prijatelja' danas posjeduje barem jedan predmet koji koristi u svom svakodnevnom životu, a koji je posvećen ovoj kultnoj seriji. 

Sinsay x Friends

Nedavno smo otkrili da je omiljeni brend kućnih potrepština, Sinsay, također odlučio udovoljiti 'Friends' željama. U njihovoj ponudi sada možete pronaći genijalne jastučnice s motivima prepoznatljivim Central Perk logom i motivom kave koja se, možemo slobodno reći, pojavljuje kao 'lajt motiv' u gotovo svakoj epizodi. Jastučnice dolaze u tirkiznim nijansama i sjajno će se uklopiti u svaku moderno uređenu sobu, dnevni boravak ili pak ured. Jastučnice naručite klikom na link.


Foto: Sinsay
Objavljeno: 22.09.2023. u 09:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p