DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay ima najslađu novu kolekciju detalja za dom koje možete kupiti po genijalnim cijenama!

Kolekcija iz koje želimo baš sve!
Ako ste i vi jedni od onih koji iz sezone u sezonu vjerno prate trendove u uređenju interijera, tada dobro znate kako su pastelne boje uvjerljivo najpopularnije nijanse ove sezone. A nakon prilično burnih prethodnih godina, sasvim smo sigurni kako će, baš kao i nama samima, i interijerima dobro doći doza neutralne, mirne energije koju pružaju pastelne boje, pa čak i u kombinaciji s nešto “hrabrijim” detaljima kojima se obožavamo poigravati.

Pastelne boje su zapravo jednostavne, svjetlije nijanse dobro poznatih boja koje su pomiješane s bijelom. Karakterizira ih spomenuta smirenost i neutralnost te mogu sjajno poslužiti kao osnova dizajna, ali se mogu koristiti i kao dodaci interijeru koje smo ovoga puta odlučili potražiti za malo, ljetno preuređenje omiljenih prostorija. Osim što se nevjerojatno lako mogu uskladiti s drugim bojama, pastelne nijanse odlično funkcioniraju i u odvažnijem okruženju kao što je industrijski stil kojeg vrlo vjerojatno nikada ne biste nadopunili pastelnim detaljima. A da je pastelna boja apsolutni must have koji se može savršeno slagati u svakom interijeru dokazuje i najnovija kolekcija omiljenog Sinsaya koja je u potpunosti svedena na pastelne artikle, a među kojima dominira sanjiva roza boja. Tako ćete u najnovijoj kolekciji pronaći pregršt artikala koji su sasvim dovoljni za manju renovaciju doma, a uz odlične cijene koje karakteriziraju baš svaku Sinsayevu kolekciju, sigurni smo kako ćete svoju košaricu napuniti i s nešto više od nekoliko artikala!
 
A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili neke od naših favorita koje smo odmah poželjeli uvrstiti u naš dom, a potpunu kolekciju potražite na linku. Valja napomenuti kako su sve cijene prikazane niže u članku cijene koje odgovaraju onima na web shopu, te se iste mogu razlikovati u trgovinama.

Jastuk (35 kn)

 Košara za pohranu (35 kn)

 Posteljina (100 kn)

 Poster, 3 komada (35 kn)

 Jastučnica (45 kn)

 Silikonske žlice (15 kn)

 Posude za sapun (25 kn)

 Silikonska žlica (15 kn)

 Svjetiljka (85 kn)

 Šalica (15 kn)

 Jastuk (17 kn)

 Jastučnica (50 kn)

 Silikonska miješalica (15 kn)


Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 06.07.2022. u 11:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p