DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay ima novu, ljetnu kolekciju detalja za dom koja nas je oduševila!

Sjajna ponuda po još boljim cijenama

Proteklih nekoliko godina situacija u svijetu natjerala nas je da dobro preispiramo važnost vanjskih prostora, stoga smo sasvim sigurni kako vas najnoviji trendovi u uređenju vrtova, balkona i terasa neće iznevjeriti. A s obzirom na sve toplije dane koji su već stigli, idealno je vrijeme da se upravo sada, ako već niste, pozabavite s dekoracijom omiljenog eksterijera!

Shopping destinacija koja se nalazi na samom vrhu omiljenih, a posebice kada je u pitanju dekoracija doma, jest najdraži Sinsay, koji je u svojoj najnovijoj kolekciji predstavio preslatke detalje koji su kao stvoreni za dekoraciju i druženja na otvorenom! Bez obzira na to imate li prostrano dvorište, balkon ili manju terasu, u najnovijoj ''Garden'' kolekciji koju potpisuje Sinsay baš svatko će pronaći poneki detalj po svom guštu, pomoću kojeg ćete pripremiti vaš najdraži eksterijer za ljetnu sezonu, roštiljanja i kasnonoćna druženja uz omiljene zalogaje koje ćete, uz trendy pribor iz Sinsaya, pripremati s posebnim guštom. Ne dozvolite da vaš vanjski prostor postane svojevrsna ostava i potpuno nebitan dio životnog prostora; Osigurajte si dodatnu komociju, miran bijeg i povezanost s prirodom - u vašoj privatnoj, ugodnoj oazi u kojoj ćete boraviti cijele ljetne sezone!


A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili naše favorite koje smo odmah poželjeli strpati u košaricu, no imajte na umu da su neki proizvodi tek u najavi, što znači da ćemo ih vidjeti na web stranici i u dućanima za nekoliko dana! Potpunu kolekciju potražite ovdje!

Viseća tegla za biljke (35 kn)

 Lampion (45 kn)

 LED lampice (35 kn)

 Boca za ulje (50 kn)

 Jastuk (45 kn)

 Šalica (25 kn)

 Viseća tegla za biljke (35 kn)

 Nadstolnjak (25 kn)

 Čaša (25 kn)

 Rezač za sir (20 kn)


Foto: Sinsay
Objavljeno: 16.05.2022. u 14:30
Tagovi: SiNSAY

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p