DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay ima odlične nove detalje za dom po genijalnim cijenama koje smo poželjeli odmah!

Ponuda koja se ne propušta 

Dugo, toplo ljeto polako se bliži svom kraju, a nakon povratka s ljetovanja već tradicionalno se bacamo na (pre)uređenje naših omiljenih prostorija koje polako ali sigurno već počinjemo pripremati za jesensku sezonu pred nama.

Kao i obično, destinacija u čije smo police prve zavirili je omiljeni Sinsay koji i ove sezone nudi zaista neodoljive artikle po odličnoj cijeni. Gotovo cijelom kolekcijom prevladavaju nježni, zemljani tonovi, a sasvim smo sigurni da će u sve bogatijoj ponudi koja će se nadopunjavati u narednim tjednima baš svatko pronaći barem nekoliko komada po svom guštu. Bilo da tražite dodatke za dnevnu sobu kao što su ukrasni jastuci, deke ili pak stolne lampe, ili želite preurediti neku drugu prostoriju u stanu kao što je kupaonica, budite sigurni da ćete u ponudi Sinsaya pronaći baš sve od navedenog. Također, za mališane koje već za koji tjedan iščekuje povratak u školu Sinsay je pripremio pregršt potrepština uz koje će povratak u školske klupe biti pravi užitak, stoga svakako savjetujemo da bacite oko na njihovu najnoviju ponudu!

Ipak, ovoga puta odlučili smo se fokusirati na uređenje prostorije u kojoj volimo provoditi uvjerljivo najviše vremena - dnevnog boravka, stoga smo u nastavku članka izdvojili naše favorite koji su nas osvojili na prvu. Valja napomenuti kako su neki artikli dostupni isključivo preko web shopa stoga se nemojte iznenaditi ako odabrani ne pronalazite na policama najbliže trgovine. 

Tepih (100 kn)

 Deka (40 kn)

 Keramički ukras (25 kn)

 Deka (85 kn)

 Lampa (70 kn)

 Držač za salvete (30 kn)

 Tabure (85 kn)

 Zavjese (100 kn)

 Tepih (120 kn)

 Lampion (85 kn)

 Tepih (85 kn)

 Jastučnica (45 kn)

Foto: Sinsay, Instagram
Objavljeno: 13.08.2022. u 14:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p