DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay ima preslatke detalje za kuhinju!

Simpatične, ali i funkcionalne stvari po povoljnoj cijeni!

Otkako je Sinsay predstavio kolekciju detalja za dom, moramo priznati da svako malo odlučimo provjeriti nalazi li se u ponudi pokoji novitet. Naime, ovaj vrlo pristupačan brend oduševio nas je simpatičnim dekoracijama koje smo odmah poželjeli u vlastitom domu, no ovog puta fokusirali smo se na kuhinju te pronašli pregršt odličnih sitnica.

S obzirom na to da je posebno zadovoljstvo ispijati omiljeni čaj ili kavu iz posebnih šalica, jako nam se sviđa što Sinsay ponuda definitivno nije razočarala. Naime, možete birati između nekoliko varijanti, a estetika je poprilično elegantna i decentna. Nadalje, tu su i tanjuri koji su jednako profinjeni, a koketiraju s efektnim bojama koji će domu definitivno podariti glamuroznu notu.

Što se tiče ostataka detalja, sviđaju nam se razno razne posudice, stolnjaci pa i praktične termos boce, stoga ako želite kuhinju upotpuniti sjajnim novitetima, a pritom uštedjeti novac, Sinsay ponuda će vas bez imalo razmišljanja oduševiti. Upravo zato, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih sitnica za koje vjerujemo da će se dopasti baš svima!

Šalice (17 kn)

Stolnjak (50 kn)

Spremnik (26 kn), tanjur (26 kn)

Spremnik (35 kn)

Termos boca (60 kn)

Tanjur (26 kn), šalica (15 kn)

Nadstolnjak (30 kn)

Staklenka (26 kn)

Šalica (15 kn)

Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 17.09.2021. u 14:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p