DIZAJN I ARHITEKTURA

Sinsay u nadolazećoj kolekciji predstavio ribež koji izgleda kao poboljšana verzija Joseph Joseph modela

Ulov sezone!
Možemo slobodno reći kako je trend 'duplića' u punom jeku, bilo da je riječ o modnim komadima ili pak funkcionalnim alatima koje svakodnevno koristimo u svojim domovima. A nakon fantastičnih Sinsayjevih zdjela o kojima smo već pisali, i koje neodoljivo podsjećaju na skupocjene Joseph Joseph modele, naš omiljeni brend za kupovinu detalja za dom upravo je predstavio još jedan takav, dragocjeni dodatak za kuhinju koji nas je također podsjetio na model već spomenutog, kultnog brenda Joseph Joseph, a riječ je o - visokofunkcionalnom ribežu.

Ono što odmah privlači pažnju jest činjenica da ovaj ribež neodoljivo podsjeća na Handi Grate model brenda Joseph Joseph, koji je već osvojio srca mnogih zaljubljenika u kvalitetne kuhinjske alate. Međutim, Sinsayjev model donosi nekoliko nadogradnji koje ga čine još primamljivijom, 'upgradeanom' opcijom; Prije svega, tu je spremište koje omogućuje čuvanje narezanih sastojaka odmah nakon ribanja, čime se smanjuje nered i olakšava priprema jela. Nadalje, dodatni noževi za različite načine ribanja, kao i zaštita za samo ribanje pružaju više opcija i fleksibilnosti u kuhinji, što omogućuje korisnicima da brzo i lako prilagode rezanje svojim potrebama. 

Joseph Joseph

No, ključna prednost ovog Sinsayjevog modela jest njegova cijena - Doslovno je tri puta jeftiniji od Joseph Joseph modela i sjajan je ulov za sve one koji traže visokokvalitetan kuhinjski alat po pristupačnoj cijeni. Kolekcija koja uključuje ovaj ribež tek je u najavi, sve detalje o ovom nadolazećem hit modelu otkrijte na linku!

Sinsay

Foto: Joseph Joseph, Sinsay
Objavljeno: 13.02.2024. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p