DIZAJN I ARHITEKTURA

Sjajna nova kolekcija za dom stiže u Ikeu!

Zanimljiva suradnja velikih kreativaca okrunjena odličnim editorijalom
Mijenjanje doma nije lako, pogotovo kada morate prenijeti mnoštvo svojih stvari. Stoga IKEA predstavlja OMBYTE limited kolekciju, seriju proizvoda dizajniranih da budu praktični i korisni za sve one koji se trebaju spakirati i raspakirati. Kolekcija je rezultat suradnje sa troje mladih dizajnera - Erika Thomassona, Philippa Süssmanna i Ide Pettersson Preutz, uz potporu Jamesa Futchera i Matsa Nilssona, kreativnih voditelja ove kolekcije.

Selidba je uvijek prepuna pakiranja, izrade beskrajnih popisa za provjeru i praćenja svih naših stvari, ali gdje god te život odveo, kolekcija OMBYTE bit će tu kako bi seljenje bilo barem malo lakše, manje stresno i zabavnije. Kako bi ta aktivnost bila jednostavnija, kolekcija uključuje četiri vrste kutija i sve potrebne dodatke koje možeš koristiti pri selidbi, ali također i kada se smjestiš.

"U kolekciji su proizvodi kojima se možete seliti, ali i pokazati svoj identitet i iskoristiti ih u svojem domu kako biste pokazali tko ste", objasnio je James Futcher, kreativni voditelj u tvrtki IKEA. “Znamo da seljenje nije jednostavno. Bilo da seliš samo unutar kuće, bilo preko ulice ili preko cijelog grada, OMBYTE kolekcijom željeli smo taj posao učiniti praktičnim, ali i zabavnim - dodavanjem boja i uzoraka predmetima koji nam ga mogu olakšati“, izjavio je Mats Nilsson, kreativni voditelj tvrtke IKEA.

Kolekcija OMBYTE sadrži kutije za pohranu, kutije na kotačićima i torbe - vrstu proizvoda koje očekuješ od tvrtke IKEA – kao i dodatke poput kartonskih kutija, ručnih kolica, samoljepljivih traka i pokrivača. Umjesto uobičajenih sivih, prozirnih i smeđih, koje obično vidimo na proizvodima za selidbe i skladištenje, proizvodi su svijetlih boja, zanimljivih tekstura i kreativnih uzoraka. Ova kolekcija će uistinu u tebi probuditi želju da promijeniš svoj dom! Nova kolekcija je bit će dostupna u IKEA Zagreb početkom kolovoza.

Foto: PR
Objavljeno: 25.07.2019. u 11:32

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p