DIZAJN I ARHITEKTURA

Sjajne ilustracije domaćih kreativaca koje će vas oduševiti!

Minimalistički radovi koji će uljepšati svaki prostor

Kada govorimo o uređenju interijera, posebnu pozornost treba posvetiti detaljima koji, iako su završni touch samog uređenja, mogu potpuno transformirati prostor i stvoriti posebnu atmosferu. Jedan od takvih detalja svakako su ukrasi na zidu koji, osim što uljepšavaju prostor, otkrivaju tko smo i govore mnogo o našem ukusu. Zato je važno posvetiti mnogo pažnje kako bismo pronašli ono što nam najbolje odgovara.

S obzirom na sve veći broj kreativaca koji se nalaze svuda oko nas, a koji stoje iza različitih, divnih dizajna, uvijek volimo uzeti u obzir domaće umjetnike te kupnjom podržati njihov talent. Tako su se na našem popisu željenih komada za uređenje interijera pronašli divni radovi zagrebačkog, talentiranog dua koji se krije iza imena hdizajn. Hdizajn je mali obrt specijaliziran za grafički dizajn, koji je prije par godina zakoračio u svijet izrade dizajnerskih plakata; Hrvoje je grafički dizajner koji je svoju ljubav prema crtanju povezao sa strukom, a uz divne ilustracije talentiranog Joska uspješno stvaraju plakate koji će uljepšati svaki prostor, a koji su ujedno i savršen poklon kojim ćete razveseliti dragu osobu.

Osim raznovrsnih apstraktnih i minimalističkih komada koje krase različiti, prigodni motivi, za oko nam je zapeo i poseban dizajn kalendara koji je posve drugačiji od standardnih, kalendarskih vizuala na koje smo navikli; standardnu, dobru poznatu formu pretvorili su u dizajnerski ukras koji će se savršeno uklopiti u vaš dom, ured ili bilo koju drugu prostoriju.

Kreativni rad Hrvoja i Joska možete pratiti na Facebooku, Instagramu ili na službenoj stranici brenda na kojoj možete po zaista pristupačnim cijenama kupiti odabrani vizual, a na kojoj ćete ujedno vrlo skoro moći uživati i u nešto osobnijim tekstovima o uređenju interijera, dizajnu i ljepoti življenja uopće.

Foto: hdizajn
Objavljeno: 23.02.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p