DIZAJN I ARHITEKTURA

Sjajne vijesti! Stradivarius od sada ima i ponudu za kućne ljubimce!

Ovo nas je posebno razveselilo!

Stradivarius već dugo nije brend u kojem možemo pronaći samo trendi odjevne predmete, već i razno razne sitnice za dom i slične potrepštine. Stoga, bilo je pitanje vremena kada će se u ponudi pojaviti i detalji za kućne ljubimce, a sada kada je taj trenutak i službeno stigao, predlažemo da što prije zavirite u ponudu.

Budući da je Stradivarius tek predstavio ponudu za kućne ljubimce, ista još uvijek nije raznolika i bogata kako bismo to možda htjeli, no vjerujemo da će se asortiman vrlo brzo proširiti s još pregršt detalja i veličina. Za sada možete pronaći simpatične ogrlice za pse i mačke s preslatkim ukrasima, prostirke za ležanje, ali i kaputiće. Naravno, ne nedostaje niti živopisnih uzoraka, a što se tiče boja, u fokusu je jednostavniji kolorit.

Također, ako možda i nemate svog ljubimca, a imate dragog prijatelji koji ima, ujedno je riječ i o vrlo simpatičnom poklonu koji će razveseliti svakog vlasnika, pa tražite li ideju, Stradivarius detalji pokazat će se kao nepogrješiv odabir. Stoga, kako biste dobili uvid u trenutnu ponudu, u nastavku smo izdvojili nekoliko simpatičnih detalja koji su nam najviše zapeli za oko!

Kaputić (100 kn)

Ogrlica s maramom (150 kn)

Ogrlica s maramom (150 kn)

Kaputić (180 kn)

Prijenosni krevetić (200 kn)

 
Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 20.10.2021. u 13:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p