DIZAJN I ARHITEKTURA

Sketch je popularno londonsko mjesto koje morate posjetiti

Sketch je popularno londonsko mjesto koje morate posjetiti

Iako najčešće putujemo zbog impresivne arhitekture ili prirode, brojnih znamenitosti i kulturne ostavštine, ponekad određena mjesta volimo posjetiti i zbog popularnih barova ili restorana. London je metropola u kojoj će apostolstvo svatko pronaći nešto za sebe, a volite li interesantne interijere u kombinaciji s odličnom hranom, znamo odlično mjesto koje sigurno neće razočarati niti one najzahtjevnije.

Sketch je londonsko mjesto koje ste sigurno zamijetili na Instagramu i to zahvaljujući posebnom artističkom interijeru. Naime, ružičaste stolice, kao i ostatak interijera podsjećaju na sanjivu oazu gdje se spajaju umjetnost, arhitektura i odlična gastronomska ponuda, stoga svi oni koje voli potpuni doživljaj, u Sketchu će ispuniti apsolutno sve želje i potrebe. Za interijer ovog divnog mjesta zaslužan je Mourad Mazouz, a glavna posebnost je u tome što Sketch posjeduje nekoliko prostorija koje njeguju posve drugačiju estetiku sa zajedničkom poveznicom, a to je umjetnost.

@design

@sketchlondon

@sketchlondon

Ona koju najčešće viđamo na Instagramu je spomenuta ružičasta The Gallery sa školjkolikim foteljama i zanimljivim zidnim dekoracijama, ali osim toga Sketch ima za ponuditi i The Lecture Room koju karakterizira nešto glamurozniji interijer i The Parlour dio koji je savršen odabir za doručak i čaj. The Glade po mnogima je najljepši dio Sketcha jer rekreira čarobnu šumu, objedinjuje zagasite tonove, a tepih daje poprilično realan dojam hodanja po pravoj šumskoj podlozi.

@sketchlondon

@sketchlondon

@sketchlondon

Ovo mjesto doista je drugačije i posebno, nudi zanimljivu formu ponude i ne odustaje od impresivnog uređenja koje oduzima dah, ali i ukusne hrane i pića, stoga odvede li vas put u London, Sketch nikako nemojte zaobići jer ono što možemo sa sigurnošću reći je da nećete ostati razočarani, već naprotiv u potpunosti oduševljeni i impresionirani.

@sketchlondon

@sketchlondon

@sketchlondon

Objavljeno: 11.11.2019. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p