DIZAJN I ARHITEKTURA

Stigli su ChiaPlates, neodoljivi točkasti tanjurići koje jedva čekamo imati na polici uz omiljene ChiaCups!

Detalj kojeg smo dugo čekali!

Sigurni smo da je velika većina čula za popularne ChiaCups iza kojih stoji kreativna Filipa Sorko. Naime, riječ je o šalicama koje su upotpunjene točkicama koje dolaze u raznim veličinama, a i same šalice variraju između tri dimenzije koje možete birati. No, nakon što su se uz prepoznatljive crne točkice pojavile i crvene i plave varijante te one sa slovima ili pa tematske kolekcije, sada je došao red na još jednu novinu koju smo dugo priželjkivali!

Riječ je o tanjurićima koji savršeno pristaju ChiaCups šalicama, a također dolaze s raznim varijantama točkica. Tanjuriće baš kao i šalice krasi pozlaćeni rub, a jako nam se sviđa što možemo kombinirati različite dimenzija točkica na šalici i na tanjuriću te na taj način dobiti krajnje unikatan set za ispijanje najdražih toplih napitaka.

Filipa je prije nekoliko mjeseci pokrenula i službeni webshop na kojem sada s lakoćom možete nabaviti detalje koji vam se sviđaju te su jasno izražene cijene, a uz tanjuriće i šalice, u ponudi se nalaze i zdjelice. Za sve daljnje informacije predlažemo da pratite Filipin Instagram profil i službeni webshop jer ne sumnjamo da će ovi šarmantni tanjurići ‘nestati’ vrlo brzo, stoga požurite uhvatiti svoj primjerak!

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.11.2021. u 11:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p