DIZAJN I ARHITEKTURA

Što kažete na maskicu za mobitel s likom najdražeg ljubimca?

Simpatičan detalj koji želimo odmah!

Iako obožavamo svoje ljubimce i želimo ih s nama u svakom trenutku, ponekad to ipak nije moguće, ali srećom postoje simpatična rješenja pomoću kojih ćete svako toliko moći baciti oko na najdražu životinjicu. Naime, poznato je kako se danas maskice za mobitel mogu personalizirati, pa nema baš nikakvog razloga da to ne učinite s fotografijom ljubimca.

Pets United, iza kojeg stoje osnivači Oscar i Ophelia, pokrenut je sa željom da vaš ljubimac baš u svakom trenutku bude s vama. Naime, sve je započelo nakon što je Oscarov i Ophelijin ljubimac preminuo, a prva maskica bila ona s crtanom verzijom ljubimca. Ove šarmantne maskice dolaze u nekoliko varijanti, pa tako se možete odlučiti da to bude standardna verzija fotografije ili ona animirana, a moguće je zatražiti i šaljive ukrase kako bi maskica izgledala što bolje i veselije. Ono što je posebno šarmantno kod Pets Uniteda činjenica je kako osim maskice, možete naručiti i personalizirane majice, torbe, plakate...stoga nema baš nikakvog razloga da ne zavirite na njihovu web stranicu i već danas naručite divne detalje za koje garantiramo da će vas usrećiti, ali također i poslužiti kao divna ideja za poklon dragoj osobi i prijateljima.

Sam proces narudžbe iznimno je jednostavan jer sve što trebate je poslati kvalitetnu fotografiju, odabrati koji stil, odnosno način aplikacije želite te pričekati svega nekoliko dana jer dostava je vrlo brza i točna. Kako bismo vas inspirirali za nabavu ovih sjajnih maskica, izdvojili smo nekoliko primjera za koje ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvi pogled.

Objavljeno: 16.09.2019. u 11:35

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p