DIZAJN I ARHITEKTURA

Što kažete na šalicu roze kave u Portugalu?

Divno mjesto koje će vas u potpunosti osvojiti!

Možemo se složiti kako je putovanje aktivnost koja nas čini neizmjerno sretnima i radosnima te ispunjenima, ali i kulturološki obogaćenima. Naime, postoje one neke lokacije na kojima možda još uvijek niste bili, ali predosjećate da su bajkovite i divne, a samim time i dom šarmantnih mjesta koja su odlična za relaksaciju i opuštanje u pauzama od razgledavanja.

Sigurni smo kako je nepotrebno dodatno naglašavati zašto je Portugal sjajna destinacija za putovanje jer osim monumentalne kulture i povijesti, nudi i šarmantna mjesta za odmor i okrjepu. Instagram je društvena platforma koja je neupitno promijenila način poslovna, ali i otkrivanja novih mjesta koja će definitivno pozitivno upotpuniti baš svako putovanje. Ovog puta za oko nam je zapelo preslatko mjesto Dear Breakfast u kojem možete doručkovati, ali i popiti ukusnu kavu koja dolazi u divnoj ružičastoj nijansi.

Što se tiče same gastronomske ponude, ona je poprilično raznovrsna i bogata jer ovo mjesto u svojoj ponudi ima ukusne krušne delicije, različite slastice u vidu kolača i palačinki, ali i doručak s jajima i ostalim nešto ‘jačim’ namirnicama. Ono što nas posebno veseli činjenica je kako lisabonski Dear Breakfast nudi veganske i vegetarijanske opcije jela, kao i one bezglutenske, pa možete biti sigurni da ćete na ovom mjestu pronaći ono jelo koje će savršeno odgovarati vašim afinitetima.


Sljedeća stavka koja nikako nije zanemariva je uređenja interijera koje je neizmjerno inspirativno te savršeno za posebnu Instagram fotku. Za razliku od ostatka Lisabona koji je poprilično šaren i razigran, Dear Breakfast je minimalistički i suptilan te u svom uređenju kombinira sanjive pastelne nijanse s brojnim biljkama. Njegovo uređenje je zapravo vrlo elegantno i nježno, što ga čini odličnim odabirom za ugodan obrok i kratki predah. Kao što smo naglasili, Lisabon je destinacija s čijim odabirom sigurno nećete pogriješiti jer se radi o gradu koju vas baš niti u jednom segmentu neće razočarati, već naprotiv oduševiti i natjerati da se u njega nepovratno zaljubite.


Objavljeno: 18.07.2019. u 15:53
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p