PUTOVANJA

Što kažete na to da prespavate u muzeju Louvre u Parizu?

Iskustvo koje se ne zaboravlja!

Pariz je poznat kao grad ljubavi i jedan od najromantičnijih gradova na svijetu. Da je riječ o jednom od najljepših gradova potvrdit će veliki broj ljudi koji su ga posjetili, a također za Pariz možemo reći i da je grad koji se može pohvaliti umjetnošću, modom, kulturom i svakako ukusnim kroasanima!

No, pored svih ovih pariških aduta, ovaj grad je poznat i kao dom svima nam poznate Mona Lise, a zahvaljujući Airbnbiu uskoro bi vam upravo ona mogla postati cimerica. Naime u sklopu najnovijeg nagradnog natječaja, Airbnbi je sklopio suradnju s poznatim muzejom Louvreu kako bi potencijalnim gostima pružili zaista nezaboravno noćenje. Jedan će sretnik s pratnjom imati priliku prespavati u vlastitoj piramidi te se cijeli muzej pretvara u njihovu privatnu palaču koju mogu nesmotreno istraživati.

@julia_korf_

Tako će se ispred Mona Lise nalaziti dnevni boravak, a večera će biti poslužena pored kipa Venere Miloske. Privatni koncert uz piće bit će organiziran u Napoleonovim odajama, a ovo zaista posebno iskustvo dodatno će začiniti spavanje u piramidalnoj strukturi. Buđenje uz pravi francuski doručak je jedino buđenje kojem bi se zaista veselili, stoga je pravo vrijeme da se prijavite za ovo iskustvo. Sretni dobitnici provest će sveukupno tri noći u Parizu od 29. travnja do 1. svibnja, a osim noćenja u Louvreu dobiti će i priliku isprobati dodatni smještaj u samom Parizu. Držimo palčeve!


Foto: Instagram, Airbnb
Objavljeno: 04.04.2019. u 12:46
Tagovi: putovanja, Pariz

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p