DIZAJN I ARHITEKTURA

Što kažete na to da sljedeći dječji rođendan organizirate u obliku sleepovera ili piknika u šatoru?

Znamo kako pripremiti zabavu za pamćenje!

Sigurni smo kako u svojoj riznici sjećanja imate puno prekrasnih uspomena, a veliki dio njih zasigurno je satkan od sjajnih rođendanskih zabava, kojima smo se kao djeca jako radovali. Zato i ne iznenađuje da se njihovoj organizaciji pridaje velika pažnja, kao i činjenica da se svake godine trudimo nadmašiti onu prethodnu, stoga u nastavku otkrijte tim s kojim će svaka zabava izgledati kao da ste ju 'skinuli' s Pinteresta!

Unatoč tome što smo kao djeca odrastali okruženi s hrpom igračaka, nekako najomiljenije igre ostale su one u čijem kreiranju smo trebali i sami sudjelovati. Tako se siguro sjećate svog prvog napravljenog šatora od plahti, popratnog gađanja jastucima, šaputanja i strašno dobrih priča uz svjetiljke, kao i odlaska na sleepover kod najbolje najbolje/g prijatelja/ice. Upravo to je na najbolji mogući način obilježilo naše djetinjstvo, a sada imate priliku te iste uspomene prenijeti svojoj djeci, zahvaljujući Dream Teamu.

Dream Team je zapravo rezultat kontinuiranog promišljanja te osluškivanja potreba djece, ali i roditelja, iza kojeg stoje dvije odgojiteljice, Nastasja Pejić i Ana Momčilović. Nakon dugogodišnjeg iskustva u organizaciji, dekoraciji i animaciji na dječjim eventima, odlučile su udružiti svoje kreativne snage u želji da najvažniji trenutci djetinjstva budu proživljeni na jedinstven način. Tako u svojoj ponudi, pored sleepovera i pajama partyja, nude i koordinaciju, organizaciju i dekoraciju personaliziranih proslava kao što su rođendani, krštenja, korporativni eventi i otvorenja, team buildinzi, domjenci, dječji kutići na vjenčanjima, baby shower, gender reveal party isl.

Nastasja Pejić i Ana Momčilović

"Odgojiteljski poziv i suživot s djecom naši su pokretači, neiscrpni izvori ideja i odgovori na pitanja kako i zašto. Simbol šatora proizlazi s jedne strane iz djetetove potrebe za osamom, za maštanjem, sigurnim i mirnim skrovištem, a s druge strane je šator uvijek bio simbol istraživanja, avanture i prijateljstva." - dodaju Nastasja i Ana. Ovakvo iskustvo, osim što je zabavno, ima i višestruke dobrobiti za razvoj djeteta, kao što su socijalizacija i jačanje komunikacijskih vještina, poticanje samostalnosti, iskustveno učenje, razvoj samopouzdanja i jačanje pozitivne slike o sebi.Nadalje, dekoracija ovisi o tipu eventa, ali generalno gledajući prevladavaju vintage i boho stilovi. "Kako bismo postigli da cjelokupni ambijent djeluje toplo ,prozračno i profinjeno pri dekoriranju koristimo nježne pastelne tonove, naglašene zelenilom i cvijećem, a većina detalja ručno je rađena i unikatna. Što se tematike tiče djevojčice najčešće biraju likove iz bajki, poput jednoroga i šumskih vila, dok dječaci preferiraju sportsku tematiku i Disneyeve junake." - govore Nastasja i Ana.Budući da je za sjajne rezultate potreban i složan timski rad, ove kreativne djevojke ističu kako su nesuglasice zaista vrlo rijetke. Kroz godine zajedničkog rada shvatile su da se odlično nadopunjuju te imaju istu viziju i pristup, a povrh svega se i odlično zabavljaju. Također pokretanje vlastitog posla uvijek donosi određenu dozu odgovornosti i rizika, no djevojke smatraju da kada se u nešto daš i u to vjeruješ, nekako sve ide lakše. Tako ih je situacija s pandemijom i izoliranost u kućama navela na promišljanje i istraživanje novih ideja te su sve zamisli implementirale u Dream Team, pridržavajući se svih epidemioloških mjera te primjenjivajući mjere pojačane higijene.

Ako vam se bliži rođendanska zabava koju želite proslaviti na nešto posebniji način, više informacija potražite na službenoj stranici, i na Instagramu!

Foto: Dream Team
Objavljeno: 18.09.2020. u 11:20
Tagovi: rođendan

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p